Oma blogiluettelo

tiistai 15. maaliskuuta 2011

4A4A Revilla ja VU4PB Andamaanit tarjolla

Mainostoimisto Sepeteus
Kangaskatu 1
45200 Kouvola
PL 201, 45101 Kouvola
Puhelin: (05) 747 55 00
Faksi: (05) 747 55 77
E-mail: info@tehtykouvolas.fi




Viime päivinä on 4A4Alta löytynyt signaalia, jostain kummasta syystä, vaikka keli-indeksiä en voi siitä syyttää. Nyt on jo kohtuullinen määrä OH asemia heidän lokissaan.

Tiistaina aamusta vielä tunti paikallisen auringon nousun jälkeen, täällä asema kohtuullisen voimakas 7012 ja EU kelpasi hyvin. Eilen missasin illansuussa sen 12m cw operoinnin, kun saavuin rigien ääreen ei taajuudelta mitään kuulunut.


Dx-clusteri OH2J on saanut kellon oikeaan aikaan ja homma pelaa taas entiseen malliin. Kiitos Jussi OH5C ilmoituksesta ja  sys opille asian hoitamisesta Joni Bäcklund OH2NJR, OH2MUI.

Connect Services Oy tarjoaa OH2J DX-Clusterin palvelut suomalaisille radioamatööreille. Yhteys muodostetaan telnet:n avulla käyttämällä osoitetta: ham.connect.fi portti 7300



Olenko niin poikkeava että olen niitä  jotka on telnet klusterien talk mahdollisuuteen ja vain kyseiselle clusterille kiinnittyneille asemille dx-vihjeen lähettämisestä kiinnostunut. Taitaa minun osalta olla vain suoraan kotiinpäin vedosta. Itse en ole missään listalla, joten olen valmis jakamaan tietoni muillekin, jos voin OH asemia jelpata niin hyvä. Muiden kokemuksesta saattaa olla jopa hyötyä.

Asialla on tietysti kääntöpuolensa, mitä vähemmän vihjeitä dx-asemasta, yleensä sen vähemmän häiriköitä ja kutsujia, ja  omat mahdollisuudet saada yhteys paranee.

Kyllä tuntui kivalta kun linukan vielä lämmetessä kutsuin 4A4A 100w ja sieltä tuli 20m cw:llä vastaus, heti vihjeentulon jälkeen. Olin edellisen yhteyden taajuudella, kaksi uppissa. Kyse oli vain muutamasta sekunnista vihjeen tulon jälkeen.


Taas täytyy muistaa 10 rivin Lotto, ja lauantain Jokeri..



73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: