Oma blogiluettelo

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tuskaa ja ei



Kyllä se on tuskaa 4A4A kanssa 30m, dipoli ja linukka vastaan keppi ilman linukkaa, siinä kelipiikki on kovilla. Jos hetken luet, niin silloin kun pitäisi lukea ei merkkejä erota toisistaan. Tekisi mieli sanoa, sano roogeri jos on roogeri.

Jos meillä oli (yhteys), en antanut sinne raporttia tai kuitannut sieltä tullutta. Katsotaan netti lokista,  sillä ei ole minulle  merkitystä kuin periaatteessa. Se vain kertoo heidän periaatteesta milloin on syntynyt yhteys joka kirjataan lokiin. Minulla tuolla bandilla oli workittu aikaisemmin ja omassa lokissa merkintä ja saadussa kortissa myös.


Yllättäen 4A4A Iltapäivällä oli taas 14014 signaali ihan hyvä, mittarissa jopa S7, ja OH asemia meni hyvin läpi, olimme selvässä etulyönti asemassa, tai operaattori etsi sieltä OH asemia. Vaikka  kutsu oli EU:lle suunnattu,  vain oliko tuo päätelmä oman runsaan mielikuvituksen tuotetta. Koska siellä oli hyvä cw operaattori, joka olisi pileuppia pitänyt selvästi nopeammin, niin se viive johtui että vfo nuppi etsi tiettyjä prefiksiä.



VU4PB Andamaanit on tulossa tänään illalla tai huomenna tiistaina ääneen



73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.com/
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: