Oma blogiluettelo

tiistai 26. lokakuuta 2010

CQ WW SSB osa viikonloppuna

                                              kuvan lähetti Marionilta : Pierre ZS8M

PJ huuma ja saarien aktiviteetti selvästi laskenut. Uusia asemia ilmestynyt, PJ2SM ja PJ2CF antavat ristiin toisistaan vihjeitä, mutta sellaisen aikaan ja taajuuksilla, ettei dx-etenemisestä HF-taajuuksilla ole tietoakaan. Sama kuin täällä annettaisi 3699 taajuudelle keskellä kirkasta päivää Ravansaaresta dx-vihjeitä. Kerran kuulin tuon PJ2SM yhteyden hieromista, taitaa olla parempi ettei asema tule dx-asemia kiusaamaan pileuppi osaamisellaan, ja keskittyy paikallisyhteyksien hoitoon.

Odotellaan vain rauhassa PJ2T aktivoitumista, ainakin CQ WW SSB osassa asema on ennakkotietojen mukaan äänessä ja sitä ennen asemalta pitäisi olla  PJ2 / omakutsu käytössä. Myös PJ2DX useita muita PJ2/ omakutsu asemia on saarilta äänessä, useita saksalaisia operaattoreita.  Ainakin ajankohta sattuu heilläkin CQ WW SSB kanssa päällekkäin. Omasta listasta eniten on juuri puutteita tuolta PJ2, siitä tämä meuhkaaminen näistä PJ2.

CQ WW kisan säännöt


Täältä löytyy  listaus äänessä olevista ja olleista uusista PJ – asemista ja heidän perustiedoistaan qsl osoitteineen

OPDX Bulletin 982 October 25, 2010

Tontille on tilauksesta ilmestynyt noin 160 m3 täytemaata jotka pitää saada oikeaan paikkaa, osa vielä kasoissa. Konevoimalla se siihen on ilmestynyt joten sillä se saa lisäkyytiä, oikeaan paikkaan. Viimeiset kuormat oli läheiseltä yksityistieltä jossa tehdään ojien aukaisua ja muutakin kunnostusta.

Saadaan vihdoin pihan tasot ja leveys hyödynnettyä rinteisellä tontilla. Talven siinä  painautuu, katsotaan keväällä miten jatketaan. Paineet nurmikon tekemiseen  kasvavat, oli liian hyvää nuo viimeiset ojan kaivuusta tulleet kuormat, paljon humusta  ja sopivasti hiekkaa.


Linkki

Unohda pelleily: Yritysnimi on käyntikortti | Kauppalehti.fi


Pertin päiväkirja



Ei kommentteja: