Oma blogiluettelo

torstai 1. tammikuuta 2009

Eka aamu taas kaupunkilaisena



Vuoden 2009 ensimmäistä dx-qsoa yritin 14005 JD1BLY Ogasawaralta, piti ihan linukka laittaa peliin kyllä se vähän muutenkin hihkeesti tuli, ajattelin että se A -18 kiusaa noin kovasti, qso tuli kuitenkin. Vasta seuraavasta vihjeestä huomasin että saksasta ajavat via LP, kun minun antenni oli valmiiksi via SP joten siitä ehkä se nihkeys.

Lokistani katselin menneen vuoden qsoja niitä olin sinne kirjannut vähän alle kolmesataa, kaikilla joku pointti, uusi IOTA, bandipinna tai muuten merkittävä joissain mielessä.

Ehkä menneen vuoiden merkittävin tapahtuma näin dx-workkijan mielestä oli kuitenkin uuden dxcc-maan FJ kortin tuleminen, taas on kaikki kotona. Eka qso sinne oli edellisen vuoden lopussa 20.12.2007 kello 04.30 utc FJ/OH2AM, myöhemmin myös muita kutsuja on sieltä ollut äänessä. FJ/OH2AM loki ja qsl osoite täällä http://www.n4gn.com/fj/

Vuoden 2009 ensimmäiset dxcc-listausten päivitykset julkaistu, huomaa myös päivämäärät milloin oma päivitys sinne on annettu, listalla on edelleen muutamia OH-asemiakin ihan kärjen tuntumassa: http://www.425dxn.org/awards/toplist/index.html

Palestiinan E44M peditiosta ei ole kuulunut mitään, ei edes heidän sivuilla ole uutta tietoa. LA9DA antamassa vihjeessä mainitaan pedition siirrosta Toukokuulle se siirto täydessä sotatilassa olevassa maassa, ei yhtään ihmetytä.

Rakennustoimisto Rasto Oy järjesti vastarannalla alkuillasta paikallisen ilotulituksen, ehkä tulevan yhdistyneen Kouvolan johdosta, jossa toimitusjohtaja Jari Suomela aloittaa kaupungin valtuutettuna. Ei se vuoden ensimmäinen aamu taas kaupunkilaisena poikennut edellisistä aamuista. Muuten kuin A-indeksi oli noussut 18, eilen vielä oli 8, tuskin tämä muutos on kuntien yhdistymisen syytä, tai edes maahanmuuttajien.

Päiväkirjani sivuilla olevat kuvat on täällä, muutamat jopa kahteen kertaan.
http://picasaweb.google.com/ooh5tq/PertinOH5TQPIvKirja?authkey=uOHH6rWQ5rw#


Ei kommentteja: