Oma blogiluettelo

maanantai 26. tammikuuta 2009

160m kisa oli ja meni



Viiikonloppu meni Järvenpään Jääkiitäjien luonnonjään harjoituksissa, ensi jään puhdistuksessa ja myöhemmin huoltoryhmässä, joten bandien kuuntelu jäi vähäiseksi.
160m cw:llä kuului olevan kisaajia ja dx-clusteri piippasi jatkuvasti workkimattomista maista. Rauhassa odottelen FW5RE alkavaa aktiviteettia. Masto jo siihen suuntaan FW5DX kuuntelu yrityksistä alkaen, ei vaan se 40 m ssb mitenkään onnistunut edes kuuntelussa, taisin olla vain väärään aikaan oikealla bandilla, muuta selitystä on keksi.
http://dxinfo.ea3bhk.com/Dxpeditions/FW5RE-Wallis-Island-January-2009.html


Kari OG5M kirjoittaa blogissaan "Hiljainen on kylätie" . Täällä päivän postia kun astelen noutamaan noin 200m päästä laatikolta, siinä puolenpäivän maissa, itse postiauto ajelee siinä puolen kymmenen maissa. Ei useinkaan tiellä ole kuin kahdet autonjäljet ja toinen on se postiauto, joten ei suuria ole päivittäiset liikennemäärät täällä yksityistiellä. Viikonloppuisin liikenne kyllä vilkastuu, kun talvisen viikonlopun viettäjät saapuvat mökeilleen jopa tästä oikaisten tuohon yläpuolisille järville. http://og5m.blogspot.com/

Viimepäivien tv-ohjelmistoa jossa 2 metriset 100 kiloiset äijät heittelee, vajaasti pukeutuneita 50 kg naisia jäälle kierteellä ja ilman, tuomarit antaa pisteitä riippuen miten on alastulon kaaret on heidän mielestään onnistuneet.
Tasapuolisuuden nimissä pitäisi olla myös sarja jossa 50 kg naiset heittelee 100 kg äijiä, vai pitäiskö olla että 100 kg naiset heittelee 50 kg miehiä. Kyllä nuo entisen DDR 50 kg naiset siihen olisi pystyneet, jos puolue olisi niin määrännyt, huollon osaaminen oli niin kovalla tasolla. Sehän on jopa tieteellisesti myöhemmin pystytty osoittamaan.


Hyvä DX - parempi mieli
73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: