Oma blogiluettelo

perjantai 30. tammikuuta 2009

On talven tuntua täälläkin


Kaikkien turhien dx-vihjeiden äiti TU5KG, Gildas on taas reisulla , kuin monena vuotena aiemmin. Hän ajelee kalastusaluksella Crozetin, Kerguelen vesillä ja välillä pitää qsoja /MM, jotka ei kelpaa dxcc-todisteeseen, kun hänen pitäisi olla maissa. Nyt hänellä on matka maaliskuussa telakalle Kerguelenille, jossa hän VOI mennä maihin, vain onko tämä sellainen telakka jossa alus vedetään maihin, tai alta pumpataan merivesi pois, joten ei tarvitse tehdä mitään että on maissa ja workkia kutsulla FT5XS. Itse en usko että tämä tapahtuu, vaikka en ranskaa ymmärrä niin ne qsot joita olen kuullut hänen pitävän, vaikutti enemmän tankkaamiselta kuin peliupin sujuvalta pyörittämiseltä.

Petrus ZS8T on saanut qsoja siirrettyä nettilokiin, viimeiset qsot ovat 25 pv tammikuulta 2009 http://zs8t.net/online-logsearch/.

Taistelin tämän XP ja Xeroxin vanhan laitteen kanssa joka sisälsi faxin, tulostimen ja skannerin, koko alkuvuoden ei vaan sattunut natsaamaan hommat. En vain malttanut lopettaa asennus yrityksiä, koska tuo printterin musteetkin, musta ja värillinen maksaa maltaina kilohinnaksi muutettuna, ettei vain ollut reilut 40 ekua per purkki. Laite oli viimeksi vain faksi käytössä, itse laitteella ei ole kuin SER-arvo. Homma onnistui kun ajoin XP ja Xeroksin jutut kaikki uudelleen ajureita myöten, ensin vain putsasin kaikki entiset pois - tai ainakin niin yritin. Pelkkä Xeroxin uusi ajo ei auttanut, vaikka kuinka yritin - poistin ja asensin ja useaan kertaan.

Osataan sitä tuolla CB puolellakin tehdä linukoita ainakin tehojen osalta, koska lintumittari näyttää hyvin ja kuva kertoo että keraamisesta putkesta on kysymys. Kun tämä mylly tuodaan kerrostaloon, on siinä kentässä moni asia sekaisin ja pahasti. http://www.youtube.com/watch?v=jO2W6-gKCpY


Hyvä DX - parempi mieli
73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq at gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: