Oma blogiluettelo

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Järvivesikin jo lämpenee


Maanantaina kävin iltasella laittamassa 12 m monobanderin koksin switchiin, nyt pitää olla qrv jos vaikka sitä ES keliä olisi tuonne JX suuntaan ja se vasta-asemakin siellä. OY1CT on 24904 clusterin mukaan ei kuulu mitään, vähän on pitkää skippiä. Taajuutta kuuntelen sitä ei koskaan tiedä milloin se siltä nousee. Asema siirtyikin ssb:lle joten tulikin mielenkiintoa lisää olisi uusi ssb pinna. Tiistaina aamulla heti antenni itään ja 24930 majakoita kuuntelemaan ja sieltähän niitä tietysti RR9O kaikilla tehoilla hyvin. VR2B tuli ei kuitenkaan yhtä voimakkaasti kuin RR9O mutta hyvin luettavissa, kahdella isommalla teholla. Bandilla en kuullut muuta liikennettä tuosta suunnasta.

Maanantaina oli selvästi paremmat kelit Heikin majakanvartijan mukaan: http://kotisivu.dnainternet.net/heipisil/Faros/


6 m workittu yli Atlannin mennentullen ja joku OH-asemakin saanut kutsunsa jenkkilän lokiin, ainakin ovat kovasti innoissaan avauksesta.

Kyllä Espanja ansaitsi voittonsa Saksasta jo heidän peli tyylinsä ansiosta, joka on paljon mieluisampaa katsella kuin saksalaisten tapa junnata keskikentällä. Katselin kaikki ottelut välieristä alkaen, onneksi tehdyt maalit ratkaisevat, ei pallonhallinta minuuteissa. Pitkä pallo ja kaikki perään oli jo 1955 D- juniorina tuttu termi, saksalaisilta sekään ei lopussa onnistunut.
Z2:ssa Mugabe voitti itsensä 10-0, taisi voittaa tuolla tuloksella maansa mestaruuden, koska muita joukkueita ei ylemmällä sarjatasolla ollut.

Järvivesi nyt jo +17-18 c välillä pysyy, vahvasti suven makua.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: