Oma blogiluettelo

lauantai 12. heinäkuuta 2008

Pallopäitä vesiämpärissä



SRAL HQ asemat OH2HQ ei oikein saaneet tuulta purjeisiin 2008 kisaan, OH6- suunnalta kait jotain aktiviteettia on. Ei taida myöskään naapurista SSA olla mittavaa operaatioita, vuoden 2007 tuloksia etsin mutta en onnistunut löytämään edes googlettamalla, yksittäisten asemien kylläkin. Ei edes SM3CER sivut tunne koko kisaa.

SRAL Suvileiri Hankasalmella meneillään, ei oikein ole jaksanut kiinnostaa viime vuosien leirit. Olen kait tullut karantuksi, ehkä Riston OH2BCV/OH3UU New DX-Summitin tulevaisuuden näkymät olisi kiinnostanut. CW-Skimmeristä käytännön kokemuksia olisin varmasti mennyt kuulemaan, no ehkä sitten vuoden päästä. Suvileirin aseman olen yleensä workkinut, olen kuullut OH6SRAL 80 m ssb:llä, silloin siellä oli nuoria kurssilaisia maikissa, silloin jäi workkimatta.

Verla-päivät perjantaina 18.7.2008 klo 10-18 http://www.kouvola.fi/matkailu/tapahtumat/2008.04/verlapaiva.html.stx

Kalastus harrastuksen aloittamista kehuin ja heti sain hyviä neuvoja, ettei sateella kannata lähteä kalaan, voi vaikka vehkeet kastua. Ja lupasin olla erossa perhoista, mutta tässä asumani Sonnanjärven alapuoliselta joelta mielipiteitä jossa on kirjoituksissa viitattu Myllykoski. Järveen istuttavat vuosittain ainakin järvi taimenta ja siikaa, nytkin oli muutaman viikon pyynti kielto järvellä istutusten takia, tai ainakin niin olen sen ymmärtänyt. http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=4134.msg53048


Jotain luonnollista lisääntymistäkin järvessä tapahtuu, eilen sauna vesiä valkoisella muovi ämpärillä laiturilta kannoin niin ekaan ämpäriin oli tullut hyvin pieniä muutama milli oli vain pituutta pallopäillä, piti ottaa uusi ämpärillinen ja ensin tyhjällä ämpärillä voimakkaasti sekoittaa vettä ja sitten sain pallopäättömän vesiämpärin. Vettä siinä paikassa järveä on noin metri, joten sammakon poikasia ne tuskin olivat.

Ei kommentteja: