Oma blogiluettelo

maanantai 28. heinäkuuta 2008

Super Puman kahdeksikko järvellä


Päivänä muutamana kehuin FJ5KH aseman 4 watilla tehtyä signaalia ja tapaa workkia pileuppia, ilman splittiä. En tiedä mitä olivat tehneet, A-indeksi seisoo 14. Siitä huolimatta FJ5KH tuli hyvin ja osasi workkia pileuppia sujuvasti jopa omalta taajuudeltaan perjantaina illan suussa. Ja se kaivattu 20 m cw qsokin tuli hoidettua. Myöhemmin asema oli myös 40 m cw:llä ja hyvin tuli sielläkin.

Myös pari uutta IOTA numeroa kirjattu lokiin ennen IOTA kisan alkua, itse kisassa odotan ainakain vielä yhtä uutta K9AJ/VY0 pitäisi olla minulle uudella saarella. Sunnuntai aamuna voi vain todeta että olin nukkunut, reilun puolentuntia liian pitkään VY0 oli taas ollut 10108 ja minä vaan sängyssä onnellisen tietämättömänä, ehkä edellisen päivän lautapojan homma verotti kovasti bandi tapahtumien seurantaa ja sauna uinteineen niin sopivasti nukutti.

Sunnuntaina ei ollut aikaa seurata kuin vähän aamupäivällä seurata bandien tapahtumia ja K9AJ/VY0 ei silloin ollut qrv millään bandilla, joten taisi jäädä toiseen kertaan.

Rajavartioston Super-Puma etsi lehtitietojen mukaan luvatonta rajanylittäjää, täällä se samana päivänä lenteli kahdeksikoa järven päällä ja pudotti terveisiä tutuille.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: