Oma blogiluettelo

torstai 3. heinäkuuta 2008

Syksyä odotellessa



Kyllä oli keskiviikkona aamulla hiljaista 24930 ei yhtään majakkaa ei edes RR9O kuulunut, epäilin jo omaa kalustoa syyksi, ainakin antennin SWR oli ihan entisissä lukemissa, 14200 rinkulakin vähän himmee.

Heikin OH8GKP majakka seuranta antaa myös viitteita, kun vain muistaa mikä on siellä antenni jolla kuunnellaan ja missä päin maatamme kuunnellaan: http://kotisivu.dnainternet.net/heipisil/Faros/

Tuolta JX aktivoinnista on uusina bandipinnoina tullut 30 m ja 15 m ja + muutama mode pinna ja tuo 12 m vielä kokonaan haussa. JX/G7VJR ei suostu skedeihin joten laitoin JX9JKA s-postia http://www.qrz.com/ Mukaiseen osoitteeseen. Katsotaan miten tässä käy, saapiko edes vastauksen. Vastausta en ehtinyt saada, mutta Svein siirtyi 10m ssb:ltä 24940 joten ei muuta kuin qsoa pitämään ja kiitosta s-postilla laittamaan nopeasta toiminnasta. Kysyntää oli 12 m niin että numeroittain alkoi ottaa, siihen jäi eurooppaa ajamaan kun minä siirryin sänkyyn.

Seuraava isompi operaatio näyttää olevan VK9X alkaa jo tulevana viikonloppuna, ainoat puuttuvat sieltä on 80 ja 160 m. http://www.dxciting.com/vk9x/

VK9W Willista odotan paljon suuremmalla mielenkiinnolla, siellä on jopa helppoja bandi puutteita. http://www.vk9dwx.de/

Lupailin että jos aloitan kalastus harrastuksen uudelleen, niin tuosta koti laiturilta, ja vain kun lämmitän rantasaunaa, ei ainakaan tule luvattua liikaa. Ensin tarvitsee hankkia välineitä pikku pakillinen, ei ehkä tuo isävainaan hankkima provessori lusikka enää riitä. Ja kaikki muut lipat ja muut lirputtimet hävinneet tai ruostuneet käyttökelvomiksi. Perhosiin en ainakaan aluksi edes katso, niin oma taiteenlaji se näyttää olevan.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: