Oma blogiluettelo

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Uusi IOTA tulossa


Omat IOTA lukemat on vajaassa vuodessa nousseet 760, viime vuoden elokuussa oli 730. En ole minkään IOTA seuran jäsen joten korttia en pyytele, riittää kun pidän qson ja olen siihen tyytyväinen. Kyllä IOTAn workkiminen vähän tasoittaa noita DXCC-maiden bandi keräämisen hiljaisia hetkiä, aina on jotain jos ei muuta ainakin tulossa. Ei kaikkien IOTA asemien workkiminen mitenkään helppoa ole, usein ovat liikkeellä pienillä tehoilla ja kukkakepeillä tai langoilla, linukka ja useampi elementtinen antenni on saarella harvinaisuus, joten kuuleminen on jo saavutus.
IOTA mestareiden The Honour Roll listaa löytyy http://www.g3kma.dsl.pipex.com/
Seuraavaksi uutena tulossa KL7DX 21 pv heinäkuuta alkaen NA-234, 20 m aamu keleillä sen pitäisi tulla hyvin. http://www.na-234.com/

Maanantaina VK9XHZ ilmestyi 14195 ja iltapäivällä oli myös 14198 ja erittäin kovat häirintä lähetteet samalla taajuudella, kuulemma Vatikaanin BC lähetystä siinä releoitiin ja erästä tuttua nenään puhuvaa häirikköä ajettiin muistista ja nämä kaikki tuli suoraan etelästä. Illan suussa VK9XHZ oli myös 30 m tuli hyvin, niinkuin olettaa saattaa ja OHsta oli hyvä skippi sinne.

C91XO kovasti yritettiin saada siirtymaan 80 ja 160 m bandeille ja 80 m cw:tä lupasi tiistaina illalla yrittää, QRM tasoa sillä bandilla kovasti valitteli.

Viimeksi oli juttua Vibroplexillä annosta, Tuomas OH5JJL kertoi sillä pitävänsä kaikki normaalit qsot. Ja minä luulin jo kaikki vibrot viestimuseoon siirretyksi, no eihän siellä kaikki pumputkaan ole.

Vettä sataa. ulkomaalarilla rest periodi ja mustikat kypsyy.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: