Oma blogiluettelo

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Pienen viilaamisen paikka New DX-Sumitissa



San Andres HK0/A kutsulla 5J0M on tulossa ongelmista huolimatta, toivotaan että myös muut bandit kuin se 6 m sotkeentuu workittavien bandien joukkoon. http://www.qth.com/k7bv/caribe2008/


JX/SQ4MP ja JX/G7VJR ovat olleet jo äänessä 30 ja 20 m cw:llä, sitä 12 m nyt vaan kyttäämään, aikaa on 4 pv heinäkuuta jos sää sen sallii.ä http://www.jx08.eu/
Kolmet eri mittaiset tikapuut tuolla harjakattoisen talon päädyn yläkolmiossa odottaa Vinhalla maalaajaa. Pitäisi kait olla kuuntelu yhteys workkimis kämppään, että kuulisi dx-clusterin antaman hälytyksen. Ei se olisi kait ongelma, mutta tähän hätään ei ole tarvittavia laitteita. Varmaan on itkuhälytin hankittava, jossa on korvakuuloke.

New DX-Summit ja OH5RBI dx-clusterit oli puolen ruudun näyttönä, ei voi puhua samana päivänä vihjeiden lukumääristä. DX-Summittiin tulevat vihjeet ovat noin luokkaa joka seitsemäs tuli sinne ja sekin viiveellä ja kaikki muut OH5RBI:llä. En tiedä miksi OH9W on OH5RBI:llä ja käyttäjä tiedot antaa "DX-summit" ja siitä huolimatta ei niitä vihjeitä sinne siirry, vai eikö se ole tämän yhteyden tarkoituskaan.

Tuskin olin ehtinyt Ampiaisista kirjoittaa kun aamupäivällä ulkomaalia levittäessä paarmojen seassa tunnistin yhden ampiaisen, eivät ole sukupuuttoon kadonneet. Myös kukkivien ruusujen luota sain saman suuntaisen lausunnon. Jotain on kyllä viime talvena tapahtunut, lukumääräisesti on kanta romahtanut, ainakin tässä tarkkailu pisteessa.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: