Oma blogiluettelo

maanantai 23. kesäkuuta 2008

Jussit on vietetty ja koksien päivittäinen irroittelu aloitettu



Näyttää että satunnaiset sunnuntai workkijat innostuivat kovasti KH7XS vihjeestä. Siinä sitä workittiin KH7XS Kurelta tosi hyvällä signaalilla täälläkin ainakin oli reilut S9. Ja taas on yksi uusi dxcc-maa workittu, mutta pettymys tulee olemaan suuri kun kortissa lukee qth Hawaji eikä Kure. Ei siihen tarvita kuin yksi vihje jossa Kuresta kerrotaan niin kyllä kysyntää riittää.
Myöhemmin KH7XS tuli itse korjaamaan vihjettä jossa hänet Kurelle sijoitettiin. http://www.qrz.com/callsign/KH7XS

Näinä päivinä on noita iltapäivisin muodostuvia ukkospilviä ollut ihan reisaksi asti, ei oikein voinut rigien ääreltä poistua, jos ei kaikki kaapelit olleet irti, myös sähköverkossa olevat. Lanka puhelinta myöten, jolla saan netti qson, koska täällä on ilmakaapeleilla kaikki kupari. Täällä ei G3 verkon kenttä häiritse ketään, ellei vie tuonne mastoon 45 metriin vedä kunnon koksia ja suuntaavaa antennia sille bandille, että tuonne Kouvola-Kuusankoski alueeseen ehkä pääsisi kiinni. Saa tuolla kuparilla tuleva 1M/512 netti qso piisata.

Rantapolullla Rantasipi johdatti minut hyvin päättäväisesti pois hänelle vaaralliselta alueelta, taitaa olla haudontavaihe ja pesä siinä rantatörmällä, niinkuin monena vuotena aikaisemminkin.
Tosin sen tarkka paikallistaminen on aina jäänyt tekemättä koska varoitus äänet ja käyttäytyminen ovat olleet jo niin voimakkaat, etten viitsinyt sitä huudattaa pitempää kuin oli minun liikkumisen kannalta välttämätöntä, piha polun siinä osassa.
Siinä se laiturin nokassa, alkaa varoitella kun sitä kulmaa tontissa lähestyy. http://static.wikipedia.org/new/wikipedia/fi/articles/r/a/n/Rantasipi.html

Ei kommentteja: