Oma blogiluettelo

lauantai 21. kesäkuuta 2008

Valon ja sateen juhlaa


Aatto aamuna 20 m bandi tuntuin kovin hiljaiselta, vain KH7XS piti EU pileuppia, luulin jo A-indeksi nouseen yli kipurajan. Vaan se olikin tehnyt päin vastoin ja laskenut, asemia ei vaan ollut, VK2 pihisi ja tuli suoraan ja workki jenkkilää. Myöhemmin aamukahvin jälkeen oli rigi 14025 ja leveällä filsulla, Risto W6RK siinä kyseli onko taajuus vapaa ja aloitti cq dx kutsumisen.
http://www.w6rk.com/

Uudessa DX-Summitissa ovat tehneet joitakin tiedostojen siirtoja ja nyt näyttää ettei New DX-Summitti saa vihjeitä muualta kuin kuin vain sinne annetut, kovin on rauhallista. Onneksi Telnet verkkossa olevat dx-clusterit puskevat vihjettä entiseen malliin. Jos DX-Summitissa antajan kutsun perässä on -@ merkki se on annettu suoraan Summittiin ja muualta tulleet vihjeet ovat ilman sitä.

Aamulla kävin noutamassa Juhannus koivun oven pieleen, muistan että täällä päin ainakin maaseudulla oli tapana niitä pystytellä.Illalla kävimme Verlan kyläyhdistyksen kokonpolttoa katsomassa kylän rannassa, hyvin syttyi ja paloi, väkeä oli tien täydeltä. Lähes yhtä runsaasti kuin vanhoina hyvinä aikoina Hugo Mulqwistin tahdittaessa latotanssia, nykyisellä museoidulla tehdas alueella sijaitsevassa rakennuksessa.

Kanttarellia puskee keltaisina pikku pisteinä esiin, paikoille joihin on edellis vuosien perkausjätteitä tarkoituksella kaadettu. Lämmintä ja kosteaa ollut sen verran.
Taas niitä joidenkin herkkuja korvasieniä ei ole ollenkaan näkynyt, viime kesänä niitä oli
naapurille jakaa ja vain tontilta poimittuna. Niitä ei näy vaikka senttien tarkkuudella tiedän niiden paikat vuosien kokemuksella.

Taitava työnteko lomalla on yhtä tärkeää, kuin etevä laiskottelu arkena.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: