Oma blogiluettelo

perjantai 27. kesäkuuta 2008

JX9JKA ja pitkä lounas


Uusi bandipinna tuli 15 m JX9KJA siirtyi 10 m ja siitä se tuli ei sen kummempi juttu, piti vain olla paikalla kun oli sopivan lyhyttä keliä jota nyt oli. Myöhemmin näytti olleen myös 12 m ssb, olin jo silloin tienpäällä, olisi sekin ollut uusi bandipinna. Keskiviikkona oli myös 6 m EU:n keliä, koska vihjeitä tulvi ruudun täydeltä ja monissa oli OH-asema vihjeen kohteena. Etenkin pohjoisen ruudut näytti olevan hyvin vihjeissä edustettuna.

Torstaina JX9JKA oli 20 m ssb:llä ja lounaaan jälkeen odotan että 17 m ssb olisi seuraava bandi.Ei vaan toiveeni toteutunut, koko asemaa en lounaan jälkeen kuulunut ollenkaan.
Kyllä nuo iltapäivä kuurot ovat sähköisesti varautuneita, vaikka ukkosta ei olisikaan korvin kuultavissa, S 7-9 nostavat mittaria ihan puhtaalta bandilta. Sateen jatkuessa sähköiden varaus saattaa siitä hävitä ja bandin pohja tippui ihan nollille.

Kyykäärme taitaa olla ihan kuuro, vaimo vesurilla hakkasi ohuita oksia poikki lähes tunnin, niin
kyy nousee viereiselle kivelle iltapäivän aurinkoon lämmittelemään. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kyy

Maailmanperintökohteessa Verlassa vietetään taiteellinen viikonloppu 5.-6.7.2008 ja muut uutiset: http://w3.verla.fi/vrl/internet/vrlweb.nsf/sivut/WebPage31079?OpenDocument&cid=Content1E7DF

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: