Oma blogiluettelo

sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Vaativissa lautapojan tehtävissä



K7A oli perjantaina pitkin iltaa 14018, ei oikein täällä ollut vahva, aamulla paljon paremmin tuli.
Puolen tuntia oli taajuudella hiljaista kunnes siihen ilmestyi asema josta annettiin vihje että siinä on K7A. Kovasti sitä sen vihjeen perusteella workittiin, asema ei ollut K7A. Ihan oli eri nopeus ja tahti workkia ja kutsukin oli BT1OY, muita asemia en taajuudella kuulut vaikka antenni sojotti Alaskaan jossa K7A kiertää saaria.

Sunnuntaina aamusta K7A oli 14228 kun, /P kisa-asemat oli cw bandin valloittaneet, paikallinen linja rutina vain peitti ajottain itse aseman. Tosin 33 ja 55 välitä tarjosivat raporttia tuolta eteläisestä EUsta, joten ei kelitkään niin kummoiset tainneet olla. Noctchilla sitä sain vähän rutinaa pois ja juuri kuuli että siellä joku on ei muuta. Siinä 05.00 utc maissa linjarutina hellitti ja ehkä kelikin nousi ja Hugh alkoi siitä nousta ihan ajottain luettavaksi. Piti vaan pitkiä oovereita kavereiden kanssa, joten ei siinä EU ssb:llä juhlinut.

Timpurin lautapoikana sain hyvin lauantain kulumaan kun terassia rakennettiin, sopivasti aurinkoakin oli. Jäi OH5AG leirinkin väliin, vaikka melkein naapurissa pitivät. Kellon ympäri siinä auringossa kyllästettyjä lautoja kävelyttäessä, veti niin mehut pois. Sain se timpurikin 1000 kpl ruuvia työnnettyä lautoihin ja palkkeihin ja muutama isompikin pultti siihen meni. Ja homma jatkuu.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: