Oma blogiluettelo

perjantai 6. kesäkuuta 2008

Kesää se on



Torstaina aamulla K7A sähkötteli reissullaan Alaskassa uudelta saarelta 14018.0, IOTA NA-087 oli hyvin kuultavissa ja workittavissa. Suhteellisen varma qso paikka on 20 m aamuisin cw:llä myös ssb hän workkii, eikä eteläinen EU ole mitenkään niskanpäällä, päin vastoin täältä ollaan vahvoilla. Myös tänään perjantaina K7A oli käynyt 14017, kelit ihan mainiot entisille W 6,7,8 ja 9 alueille.

Heikki OH8GKP:
Tiedoksi kaikille jotka ovat seurailleet Faroksen tuottamaa infoa HF keleistä sivuilla http://kotisivu.dnainternet.net/heipisil/Faros/ Ko. info on jälleen toiminnassa, olin kolmisen viikkoa matkoilla ja oli systeemit ko. aikana ns. "tiltannut". Hyviä DX:iä ja kesän jatkot kaikille

Jussi OH5CH:
Tuossa pikku video jossa kerrotaan tuosta uudesta ohjelmasta joka sopii hyvin hameille ja ilmailuun.
http://svs.gsfc.nasa.gov/vis/a010000/a010200/a010208/Ionoshpere_WebShort_320x240.mp4
Tutkikaa että videoplayerinne toistaa mp4 formaattia. Yksi satavarma ohjelma joka toistaa on VLC-player, ainakin linuxissa. http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Järven pintavesi on +16 c, kovasti alkaa lähennellä talviturkin heittoa, koska käärmekkin ranta- tai kyy mallinen paikallistettu ihan rantaviivan tuntumassa, joten on se lämmintä heilläkin, koska vilvoittavan veden ääreen hakeutuvat.
Terassin rakentajan apumiehenä on hikeä irronnut auringon paisteessa, vaikka ei mitään fyysistä ponnistusta suorittanut.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: