Oma blogiluettelo

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Pientä pintaremonttia



TX7LX, 4W6R ja FJ/DL1SA ovat olleet viime päivien pelastukset, on saanut workkia pileuppia ja monella bandilla. Aina kun on tullut radioiden äärelle on joku näistä ollut taas uudella bandilla.
Myös 9L0W Sierra Leonesta oli uusi 20 m ssb pinna. Kyllä se viikonlopun mekkala poliiseineen etenkin 20 ssb on todella mahtava, joten sitä hidasta ja tuoretta pärettä tarvittiin. Pienen qrt jälkeen 9L0W siirtyikin pois alkuperäiseltä taajuudelta jonka taistelevat poliisit valloitti. Ja siitä uudelta taajuudelta se qsokin tuli, jopa ilman uppia ja yhden vihjeen jälkeen.

Sunnuntaina aamusta oli 20 m bandi aivan hiljainen, pari asemaa cw:llä ja nekin EU:sta ja 14200 vain ne perinteiset lähi-idän asemat, ei yhtään jenkkilän asemaa kuultavissa tässäkään rinkulassa. Ei ihme A-indeksi oli 15 ja sataa tihutti. Päivän ohjelmaan tuli muutoksia, ei maalata tänään yläkerran ikkunoiden yläpuolella olevia kolmiolta. Eikä workita dx-asemia, kun niitä ei kuulu.
Ei sen puoleen pohje- ja reisi lihakset oli eilisen poutapäivän ja maalaamisen ansioista vielä tilassa joka ei ole ihan normaali.


Katselin pientä pintaremonttia, vain mikä se oli, ohjelmaa. Minusta siinä oli selvä epälogisuus sisällössä. Asuntoa oli yritetty myydä jo muuta kuukausi huonoin tuloksia. Nyt sitä pikakunnostettiin entisten omistajien mieltymysten mukaan. Eikö kiinteistön välittäjillä ole varmasti tuoreempaa tietoa, millaisia muutoksia asunto kaipaisi että toivottu kauppa syntyisi. Ei niillä entisillä omistajilla voi olla sitä tietoa, jos eivät ole alan ammattilaisia. Ohjelmia ja käsityksiä millainen myytävä tuote pitää olla on monenlaisia, tässä niin yksi.

Ei kommentteja: