Oma blogiluettelo

perjantai 13. tammikuuta 2012

Kelpaako HK0NA nämä ennakko yhteydet vai ei DXCC , miten se lupa olikaan

                          Ei kuvaa Elisalla tarjolla vain 2G EDGE tason yhteys


HK0NA työskentely ennen varsinaisten operaattorien saapumista saarelle, etuajassa  aiheuttanut selvää hämmennystä niiden joukossa joilla ei ole heidän, nettisivujen lukemiseen mahdollisuutta, tai muuta luotettavaan tietolähdettä käytettävissä. Muuta syytä en keksi kaikille kommenteille joita dx-clusterilla näkee jaettavan.
Varsinainen opoperaation on vasta Malpelota kutsulla HK0NA 21.1.2012 alkamassa ja kestää 17 päivää.

suggest you everyone be patient and remember that 16 more operators will be there the morning of the 21st for up to 17 days.


Perjantain 13 päivän raporttia Melpelon kuulumisesta

HK0NA on tullut pitkin päivää nätisti 80 metrin CW:llä. Nytkin klo 12.48 SA se tulee suoraan lännestä hitaan QSB:n kera. Nousee välillä kovasti. Workkii kuitenkin vain jenkkejä ja ei tunnu olevan jakoa tänne. Tosin Eurooppa ei sitä ilmeisesti kuule, kun pile upissa ei ole minun lisäkseni yhtään muuta eurooppalaista kutsumassa. Pitää kytätä, josko pääsisi läpi vähän myöhemmin .

Markku, OH8OR

Markku Teppo
Deveco Oy


Vastasatanut tykkylumi aiheutti tähän saakka pisimmän sähkökatkon, torstaina iltana klo 2030 se alkoi ja perjantaina klo 1430 tuli takaisin. Upsin vinkuna kyllä kertoi senkin jälkeen että lyhyitä katkoja oli useita senkin jälkeen.

Täällä pylväsmuuntajaan menevällä 20kV linjalla, metsuriparilla meni 4 tolpanvälin raivaamiseen kolme tuntia, silmämääräisesti se oli pahin kohta. Nuorien koivun latvoja oli nojaamassa linjaa, ja isojen kuusien latvoja tippuneet suoraan linjalle. Aamulla oli tien linkoaja, moottorisahaa käyttänyt saadakseen tielle kaatuneet tukevat puut poiki ja sivuun ja voinut jatkaa lumien poistoa.

Netti yhteyskin yskii 3G kenttää ei löydy Elisalta, 2G EDGE on tarjolla, no sillä on nyt pärjättävä. Joku reikä kuitenkin telnet dx-clusterille.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: