Oma blogiluettelo

perjantai 25. helmikuuta 2011

Taitaa pakkaset helpottaa, miten käy hf keleille

Kyllä on taas indeksit (Solar Flux Indeksi 91) tippuneet ja sen huomaa bandeilla.
Kuitenkin torstaina 24967 Solomon saariltaH44MS tuli hyvin pihisten, mutta ei täältä sinne riittänyt potku taajuudelta ottamiseen, myöhemmin aloitti upista ottamisen. http://www.qrz.com/db/H44MS

Samoin torstaina Cocos- Keeling VK9C/G6AY alkoi nousta 15m cw:llä , vasta 06.45 alkoi pihinäksi täällä. Ei heidän sivuillaan kerrota millä kalustolla siellä ollaan liikkeellä. Sponsorien logoja pitkä rivi, mitä miltäkin on saatu ei kerrota. Ja tärkeä asia oli kertoa, ettei liikkeellä ole miljonäärit, joten kaikki taloudellinen apu kelpaa.

Tässä sitten kaksi köyhää yrittää saada yhteyttä, miten sitten 12m onnistuu, en ole des vielä siellä kuullut. Puolenpäivän aikoihin oli toinen köyhä siirtyn 24892 ja upista otti, ja se toinen köyhä katseli dx-clusterin vihjeistä, että siellä se nyt on. Siihen sekaan vaan ja sieltä pileupin yläreunassa tapasimme. Ei signaali mitenkään voimakas ollut, hyvin usein joutui toistamaan kutsun raportin uudelleen.

EZ7V näyttää olevan Turkmenistanista ainoa asema joka dx-vihjeistä löytyy. Saamani tiedon mukaan, maassa on tämä harrastus kiellettyjen listalla ja siitä johtuen ei niitä ARRL DX- awardiin yhteydet nyt kelpaa.Varma ARRL sivuilta löytyy tarkempia tietoja.

Muuta ajankohtaista
On mahdollisille pölypunkeille annettu mahdollisuus ulkoilla, monet ruokakunnan kodintekstiilit olleet terassin kaiteella pakkasessa. Jotkut matot saaneet puhtaalla lumella käsittelyn. Täällä lumi kauniin valkoisena hohtaa auringossa, eikä kissan tai koirien jätöksiä ole pihapiirissä.

Linkki
Utin Jääkärirykmentti ja Kouvolan Varuskunnan Urheilijat järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Kaukopartiohiihdon 14. kertaa 25.—27.2.2011. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Kouvolassa, ja sitä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus seurata myös internetin välityksellä.

Kotisivut






Ei kommentteja: