Oma blogiluettelo

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

SFI nyt taas 91

NH7O oli keskiviikkona auringon nousun aikoihin tarjolla 3508.5 kuului hintelästi jopa täällä.

Onko tämä pilaa vai tulossa, Yemenissäkin on vaadittu presidentin eroa, joten ei taida lupia irrota ulkolaisten maahantuloille. Joilla vielä radiokalustoa mukana, vakoojia ja kansan kiihottajia, selvää uhkaa vallitsevalle tilanteelle.

Nyt viikolla LU1ZI on äänessä, katso tarkat taajuudet ja aikataulut
Cocos - Keeling VK9C/G5AY on ilmestynyt vihjeisiin, tiistaina iltasella oli hyvin 40 m cw:llä työskenneltävissä. Ja pitkin päivää 30 m cw:llä ja keskiviikkona illansuussa taas 20m cw:llä jenkkejä kyseli. Ja sai taajuudelle ”EU pellet”, joilla ei muuta tarkoitusta kuin sotkea kuuntelutaajuus täysin.


Milloin tämä menee Delted listalle?
L 104/2011 - HE:215/2010: Laki Saimaan kanavan Venäjälle kuuluvan osan ja siihen liittyvän alueen vuokraamisesta Suomen tasavallalle sekä Saimaan kanavan kautta tapahtuvasta alusliikenteestä Venäjän kanssa tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta ja sopimuksen soveltamisesta.

Suomi vuokraa Venäjältä Saimaan kanavan Venäjälle kuuluvan osan ja siihen liittyvän vesi- ja maa-alueen 50 vuodeksi. Sopimus korvaa voimaantullessaan vuonna 1963 voimaan tulleen Suomen ja Neuvostoliiton välisen sopimuksen Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Ravansaaren vuokraamisesta Suomelle, jonka voimassaoloaika olisi päättynyt vuonna 2013. 

Muuta ajankohtaista

Meilläkin piti asentaa 16 m lämpökaapeli porakaivosta sisään tulevaan vesijohdon sisälle, pihan ali tuleva putki jäätynyt. Sen yli tulee kaikki sisälle taloon tuleva liikenne, osittain jopa autolla siihen ajetaan, ei riittänyt hiekkarinteeseen 1.5 m syvyys  ja 100 mm routasuojaus levyt. Vuodesta 2007 täällä on asuttu ja nyt tuli tilanne päälle, syynä varmasti tämä pitkä pakkaskausi.

Linkit


Suomalainen uhkapelaa asunto­kaupoissa


Kotisivut

Ei kommentteja: