Oma blogiluettelo

maanantai 28. helmikuuta 2011

Revillaa 4A4A odotellessa



Dx-clusteri verkko monisti viikonloppuna vihjeiden taajuuksiin aina yhden kymmenyksen (nollan) lisää ja silloin se menee VHF tai jopa UHF sarjan vihjeeksi. Annetut taajuus alue rajoitukset iskee päälle. ja ei tule loputonta lukujengenerointia. ja tämä tulee samalle minuutille kuin alkuperäinen vihje. Näyttää ainakin Ylen teksti tv HF 9/12 sivu jumittuvan, kelloaika sen kertoo. Ne olemattomat VHF ja UHF vihjeet sinne näyttää ilmestyvän.

  

VK9C/G6AY lokiin on saatu uusi päivitys, OH-asemilla näyttää olevan jo 118 yhteytä.
Arvoitus on vain milloin päivitys on tehty, minulla on se tuntuma että sieltä puuttuu niitä alkupään yhteyksiä, minulta ainakin 40m cw yhteys.




Nyt ei auta muuta  kuin vetää roikalla perusluokan kolvi ulos ja yrittää pienessä pakkasessa, ja tuulettomassa paikassa, kolvata liitin koksiin oikein tinalla kiinni. Olen sille yrittänyt antaa kylmäliitos hoitoa, mutta maston kääntelyssä on jäykkä koksi sen aina vääntänyt auki. Kiva että voi kolvata maston juurella, ettei releboksi ole 6 tai 16 m korkeudessa.

Nyt maston jo voi jättää sovinnolla suoraan Revilla Gigedon XF4 suuntaan, ja jättää LP kelit muille. Tuskin tuotakaan malttaa tehdä, tuolla ei niin usein ole tarjontaa joten pitää olla valmiina kääntämään. Olisko ollut edelliset tarjonnat 1991 ja sitä ennen tuo 1987, josta tuo kortti. Revillan kutsu on tällä peditiolla 4A4A



Kotisivut







Ei kommentteja: