Oma blogiluettelo

tiistai 8. helmikuuta 2011

Nysse on ohi ja Revillaan XF4 odotellaan


VP8ORK operaatio  päättyy tiistaina 8.1.2011 kello 07.00 utc. Lokin päivitykset kertoo että myös 10m on sinne pidetty 14 kpl OH-yhteyksiä, joten ei yhtään hassumpi tulos. Ehkä kaikki silloin lauantaina kun täällä ei edes pihissyt ja talkkeja sateli. Pihisee ja lukee ja ei lue.

Muutamilla umpimähkäisillä hauilla, tuli selväksi että OH1. OH2 ja OH3 alueet oli silloin vahvoilla ja jotenkin tuli sellainen muistikuva että, kaikki yhteydet eivät kuitenkaan syntyneet samana päivänä.

http://www.clublog.org/charts/?c=VP8ORK


Olin pari päivää, sunnuntain ja maanantain poissa rigien ääreltä, joten tuntumaa sain vain netin välityksellä, silloin kun olin sen äärellä. Saaliikseni tuli kokonaan uusia bandipongoja 80, 40, 30, 17, ja 12 m, osa bongoja 20 ja 15m, täytyy olla tyytyväinen.


Kyllä 100 w ja kepillä oli SSB yhteydessä vääntämistä, ihan millä bandilla vaan. Voin vilpittömästi  onnitella 100w keppi- keppi yhteydestä ssb, bandi kuin bandi.


S9DX Sao Tome & Principe on kolmella asemalla äänessä.


XF4, Revillagigedo, kutsulla 4A4A on tulossa ääneen 3 pv – 19 pv  ääneen maaliskuuta yrittävät ääneen kolmella asemalla, kaikenaikaa. Tuolla suunnassa asemien äänessä pitäminen ei ole 24 tuntia vuorokaudessa aina onnistunut, syystä tai toisesta. Toivotaan nyt parempaa tulosta.

Pertin OH5TQ päiväkirja
Kotisivut


Ei kommentteja: