Oma blogiluettelo

lauantai 26. helmikuuta 2011

Kaikki ei ole vielä jäässä - Nisuksen virtausta



Kevin  Macquarilta (VK0/M) kutsulla VK0KEV oli 14205 vihjeen mukaan, lauantaina aamulla, ei vaan kuulut. Ilmoituksensa  mukaan hän päivittäin 40m ssb:llä 08.00 utc maissa. Siihen aikaan ei täällä ole ehkäkuin  LP keliä, ja se vaatii taas hyvää keliä ja asemalta signaalia. Toista ei ainakaan nyt ole, siis keliä. Ja tuskin sinne olisi nyt olisi ilmestynyt tehokas suunta-antenni ja kilowatin linukka. Se miksi hänen täytyy olla 40m tuohon aikaan, en tiedä. Samaan aikaan olisi  keliä 20m myös EU suuntaan ja kysyntää myös.


Revilla Gigego (XF4) kutsulla  4A4A on tulossa 3 -20 pv maaliskuuta 2011
Jos SFI ja A-indeksi ovat kohdallaan, voidaan odottaa myös suoraan pohjoisnavan yli olevia kelejä, myös iltayöllä paikallista aikaa, kannattaa kuunnella.


Omat puutteet on 12 ja 10m , jos pilkut jäävät nykyiselle tasolle, tuskin niissä muutoksia tapahtuu, olen niin optimistisen pessimisti. Kuin siinä VP8ORK tilanteessa, 10m pihisee ei pihise, ja lopulta piti poistua rigin ääreltä, ja se oli ainut kerta kun edes pihisi 10m cw:llä.
Nyt Revillan porukassa ei ole yhtään suomalaista, joten ne hikiyhteydet (kirjaimittain  tavattavat) jäävät vaille yrittämistä. Tai toisesta yhteydestä irroitettuna, tankaamisen pääteeksi, sano rooger jos on rooger.


Myös CY0 Sable Island on tulossa ennustettu aloitusaika on maalikuun 7 pv klo 21.000 utc. Kutsuina arvellaan olevan N0TG/CY0, K8LEE/CY0 ja N1SNB/CY0



VK9C loki sivuilla on pientä virhettä, jos haetaan esimerkin mukaista G4 asemia, pitää käsky pitää olla muodossa g4* silloin saat kyseisen haun mukaisen listauksen, joskus sanoivat tuota ”villikortti” hauksi. Lokisivun latauksessa herjaa, syntaksi virhettä, kuitenkin saan Java sivut auki. Ja oh* kaikkien oh-asemien kutsut jotka lokista löytyy.




Linkki

Kotisivut







Ei kommentteja: