Oma blogiluettelo

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Pohjavedet vielä laskussa



Ei vieläkään pilkkuja ja A-indeksi pikkusen noussut kuitenkin vielä alle 10, jota pidän krittisenä rajana navanyli keleille ja pikkutehoille ja kepille jossain tuulelta suojaisessa notkossa.

*****
NA-118, on tulossa ääneen Frank, VE7DP / 7, ja Klaus, VE7KDU / 7, suunnittelevat aktivointia Dundas Islands alkaen 24-28 08.Vielä ei ole kuulunut, viimeinen vihje ole edelliseltä saarelta NA-061.

******
ZS8M kuulumisia, tässä jo vanha uutinen, sinne rakennetaan uutta , ja Pierre joutuu taiteilemaan workkimisen ja töiden välillä, ihan tavallinen tilanne. Se uusi antennikin (keppi) pystytetään vasta siihen uuteen rakennukseen, tiedä onko parempi antennin paikka kuin se entinen. Toivotaan että Pierre voisi vaikutta edes vähän sen kepin paikkaan.

Kyllä siellä aika vilske on, tutkijoiden lisäksi siellä 50 rakennusmiestä ja jonkinlainen määrä rakennustarvikkeita. Rakennus projekti kestää marraskuuhun. Kyllä sinne sekaan olisi yksi useampi elementtinen suunta-antennikin mahtunut. Mutta kun ei , niin ei.
http://www.news24.com/SciTech/News/SA-Agulhas-leaves-for-Marion-Island-20100806

*****

Meikäläisen hyvää tuuria ostin todella vanhaan sähkömottorisahaan uusia teriä, kun vihdoin oikean koon jostain puodista löysin, niin ostin niitä kaksin kappalein ja muutaman tunnin siinä sahailin niin alkoi kipunat moottorista lennellä ja savunkin kaupanpäälliseksi. Se oli sen sahan loppu, no olihan minulla kuitenkin kahdet uudet terät Luultavasti ne maksoi jo puolet uuden sahan tarjoushinnasta.

Nyt kun vielä löytyisi näille terille uusi saha sopuhintaa, vain tulikohan liikaa vaadittua. Jospa lainaisi sahan, tai yrittäisi kunnostaa sitä toista entistä vihreässä muovikuoressa olevaa rimpulaa. Pääasia että homma taas seisoo.

Linkki

Helteellä on hintansa - Pääkirjoitukset ja artikkelit - Savon Sanomat
http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/helteell%C3%A4-on-hintansa/592016

Työtön häviää maanviljelijälle 6-0 -   Talouselämä
http://www.talouselama.fi/uutiset/article490593.ece?s=u&wtm=te-23082010

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: