Oma blogiluettelo

lauantai 7. elokuuta 2010

NA - 158 näyttää hankalalta täällä

AD5A/KL5 oli perjantaina Kalgin Island NA-158, ei vaan ollut pohjoisen EU keliä taajuudella 10105. Eikä lauantaina aikaisin aamusta 2.30 utc 14260 tai 10105. Vahinko että 14040 oli bandin pohjalla taas rutinaa, jota 14260 ei ollut.

AD5A/KL5 & AB5EB/KL0 – Kalgin Island, NA-158 DX-World
http://dx-world.net/2010/ad5a-kl5-ab5eb-kl0-kalgin-island-na-158/

******
Pierre ZS8M on saamassa uuden antennin, kepin Big Steppir ja aktivoituu lähes päivittäiseen workintaan toivotaan että potkua saadaan siihen signaaliin, joka ei niin hääppönen ole ollut. Ehkä suurin syy on ollut workinta ajat ja bandit, ei ole tänne sattuneet lähellekään kyseisen bandin kelipiikkiä tänne.

******

Olematta mitenkään asiantuntija vakuutuksissa, erään yhtiö ehdoissa sanotaan seuraavaa.

Vakuutuksen kohteena on vakuutuskirjassa mainittu rakennus ja lisäksi ilman eri mainintaa:
tontilla olevat kiinteät tavanomaiset rakenteet ja enintään 12 m2 katokset

Joten en pidä mastoa ja siihen kuuluvia antennia kiinteinä ja tavanomaisina rakenteina, joten ne on mielestäni syytä erikseen mainita, muuten ei myrskyn aiheuttamia tuhoja korvata.

Onko masto kiinteä jos sillä on yhden kuution betoniperustukset tai sille on haettu rakennuslupa, tai se on merkitty tontin asemapiirustukseen joka on ollut vaadittavana liitteenä rakennuslupaa hakiessa, tontille tulevaan uuteen rakennukseen joka tuli hyväksyttynä takaisin.

******

Koksien liitoskappaleita löysin Bebekin verkkokaupasta, Lahden ohi tulee ajettua lähes kerran viikossa aikaisin aamulla tai iltasella joten nettitilaaminen sopi hyvin kuvioon ja postilla kotiin Sieltä antennikaapelit ja tarvikkeet oli myös 75 ohmista koksia, ainakin 100 m keloissa, laadusta en sano mitään. Muistan jonkun sitä kyselleen minulta, koska sitä silloin vuosia sitten oli joutilaana, kelan pohjassa.

Bebek Electronic - verkkokauppa
http://www.bebek.fi/kauppa/index2.php

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: