Oma blogiluettelo

tiistai 31. elokuuta 2010

Jotain uuttakin tarjolla

ZD9 - Tristan da Cunha 6 Gough Island, AF-039, tulee ääneen kutsulla ZD9GI syyskuussa ja komennus jatkuu vuoden, äänessa iltaisin ja viikonloppuisin. 100w ja dipoli siellä jolla ajetaan,
skedit e-mail: zd9gi@yahoo.co.uk

*****
JY7P on tulossa Petrasta tulee ääneen 17 –20.9.2010, tutustumisen arvoinen paikka, joka on Akabasta 133 km pohjoiseen. Jossa myös oli ex JY1 suviasunto korkeiden muurien ja palmujen ympäröimänä, taisi niitä palmuja olla siellä muurin sisälläkin, ainakin vielä 1990 luvun alussa.
http://www.jy7p.com/

Huhujen mukaan muurien sisällä oli joskus joku OH hamikin piipahtanut kutsuttuna jos oli tiettynä juhlapäivänä sattunut paikalle Akabaan. Minä vain kiertelin muurin ja palmujen varjossa ja katselin sitä biimiä ilta-auringossa ja kuuntelin minareetista kuuluvaa iltahuutoa.

Siinä ranta biitsillä JY - ja 4X- maan sotilaat partioivat, luultavasti kovat piipussa, raja kulki keskeltä erästä hotellia joka oli tyhjä. Ei sotilailla oikein ollut haluja jutella turistien kanssa, siinä rannalla saapastellessaan. Oli niin turvallinen olo, sotilaita oli kylä täynnä, kukaan ei tullut ryöstetyksi. Eikä yhtään ruotsalaista turistia, heiltä oli edellisvuonna evätty maahantulo, syynä liian rohkeat uima-asut, vai oliko niiden puute. Tai näin meille kerrottiin, paikallinen nuoriso ui farkut jalassa ja paita päällä.

*****
Joku viikko sitten suoritin nettiostoksen ja tilasin ja uhkarohkeasti maksoin digikameran akun , kyllästyin juoksemaan paikallisissa kamera kaupoissa ja ostamaan eioota ja mahdollisesti ensiviikollatulee lupauksiin Ja nyt odotukseni palkittiin Itella polki kirjeen kotiin, viimeiset 300 metriä piti olla omatoiminen ja hakea se laatikosta, ensin Italla polkee tästä ohi, mutta laatikot ryhmässä 300 m päässä . Eurot meni suomalaiselle tilinumerolle Huittisiin ja akku tuli suoraan Itävallasta. Ehdin epäillä että ostokseni ei koskaan tule perille, aloin jo kaivella tapahtumasta syntyneitä sähköisiä tositteita, osoittaakseni ostokseni maksutapahtuman.

Linkit

Karin OG5M vinkki: Lennä edullisesti Osakaan
Helsinki - Osaka: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,86557.0.html

Suurvalta savun jälkeen - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article493413.ece?s=u&wtm=tt-30082010

Pertin päiväkirja
http://perttioh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
tp://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: