Oma blogiluettelo

maanantai 5. lokakuuta 2009

R-indeksi edelleen nolla

Näillä viimepäivien dx-aktiviteeteilla on varmasti OH-martoonin bandi lukujen muutoksia, jos ei muuta niin siellä tyvipäässä. Kärjessä tulee jo seinä vastaan kaikki jo workittu, tyvipäällä on vielä aukkoja paikattavana. Jopa uusia listallle tulijoita mahdollisesti jotka sinne mahtuvat, ei tuo alaraja niin kauhean korkealla ole. Kyse on monella varmasti haluttomuudesta näyttää oma tulos. http://www.ohdxf.fi/ohdxf/e107_files/material/dxtables/ohmaraton.htm

Kaikki muut OH-taulukot:
http://www.ohdxf.fi/ohdxf/content.php?content.10

FT5GA lokia katsellessa huomasin että RTTYlläkin on oma bandi ranking lista, tai en ainakaan muuhun päätelmään voinut tulla, niin oli ahkerasti sitä joka bandilla workittu, ne jotka workkii sitä modea. Vai ruokkiiko tuo 100 OH listalla ylöspäin pyrkimenen sitä.

3D20CR signaali on ollut täällä erityisen hyvä, 80 m cw:llä, 40, ei huono 20,17 tai 15 m bandeilla, joskin keli piikki oli 15 m ajallisesti aika kaponen ainakin täällä. Tuolla kehä III maisemissa ei ainakaan samaan aikaan luettu kuin pihinässä asemaa, täällä tuli jo hyvin. Tai Vaasassa vain pihisi. Tässä heidän käyttämät antennit, kelitietous on EU suuntaan on hyvä.
Titanex V160
Titanex V80, K9AY loop for receiving.
40m 4 square vertical
30m pyramid antenna
30m vertical
20, 17, 15, 12, 10m vertical dipole array

Sunnuntaina iltapäivällä siinä 12.00 utc maissa kuuntelin 3D20RC signaalia 80 m cw:llä hyvin kuului, kiva kuunnella puhtaalta bandilta tätä asemaa, japanilaisia siinä putkeen ajoi. Ne häiriköt tulee vasta kun dx-vihje tulee EUsta. Heillä taitaa olla katseltaville dx-vihjeille antomaan (EU-filtterit) päällä vihjeitä katsellessa, todella hyvä näin.
Kyllä oli mahtava pileuppi EUn vuorolla, kyllä siinä muutama OHkin vilahti läpi, siinä saunan lämmityksen välissä välillä kutsuinkin. Totesin ettei tänään, odotellaan iltaa parempaa.

Linkit

Tämän vuoden huumori-Nobelit jaettu Tiede ja tekniikka YLE Uutiset yle.fi
http://yle.fi/uutiset/tiede_ja_tekniikka/2009/10/taman_vuoden_huumori-nobelit_jaettu_1051186.html

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: