Oma blogiluettelo

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

K4M loppumetrit


ZY0T Trindade ilmestyi ääneen, joten sai ihan mastoa kääntää, noiden TX5 ja K4M jälkeen, ei paha juttu olenkaan. Sunnuntaina aamulla vain 40 m cw:llä on monille EU asemille karvasta jos yhteyttä ei synny. Yhdessä WAG contestin kanssa, se kuuluissa EU-sirkus siitä syntyy ja tuolla bandilla se on etenemisestä johtuen ikävää kuunneltavaa, kaikki EU töppäilyt kuuluu hyvin. Ja upissa olleet saksalaiset ihmetteli kun kukaan kutsuvista ei vastaa. Se tietysti että ZY0T oli itse 7015 ja otti siitä pari uppia, olisi ehkä kannattanut olla siellä alhaalla, niin tämä WAG porukka ei niin olisi pyrkinyt niin usein taajuudelle. Signaali oli sieltä hyvä, kuin auringon nousussa, sieltä suunnasta yleensä. Tämä oli uusi bandimaa, siitä se kiinnostus.
ZY0T - Trindade Island DXpedition Rio DX Group
http://riodxgroup.dxwatch.com/trindade-2009

FO/M Marqeusas kutsulla TX5SPM, piti pitkään vastaanottoa EU suuntaan taajuudella 7085, sunnuntai aamulla. Hyvin kuului, linukkaa se kuitenkin vaati että yhteys syntyi.

KH4 Midway, kutsulla K4M aloittaa asemien purkamisen, ei sieltä lisäaikaa saatu. Aikataulu on heidän sivuillaan. http://www.midway2009.com/index.html

Viitosten Syysottelun oli myös ja selvästi huomasi että 40 m kotimaan keli parani ssb osassa mitä lähemmäksi tuli kisan loppu, viimeisellä puolella tunnilla, lähes kaikki sinne 80 m siirretyt yhteydet meni läpi. CW:llä se mahtoi olla ihan hyvä, en ollut mukana.

Vieläkään en ole huomannut että kotimaan kisoihin suoraa sopivaa kisaohjelmaa ei ole saatavissa on täällä OH3LIM tekemä DOS-kauden FINNTEST.
Ei tämäkään pisteitä osaa laskea oikein, mutta tuottaa kyllä lähes oikean muotoista, ascii tiedostoa. Jolla jo voi lähestyä kisan järjestäjiä.
http://ring.nict.go.jp/archives/misc/ham/funet/Finnish/oh3lim/

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: