Oma blogiluettelo

lauantai 10. lokakuuta 2009

K4M aloitusta odotellaan - lennoissa ongelmia


Midwayn KH4 kutsulla K4M aloituksen arvaan tapahtuvan tänään (KH4) paikallisen auringonlaskun maissa tai heti sen jälkeen. Jotka muuten saat OH5RBI dx-clusterilta käskyllä ”sh/sun kh4” Sun Rise 17,48 ja Sun Set 05,27 utc.

Viimeiset tiedot kertoo, että lennoissa ollut ongelmia. Uutta arvausta vaikea antaa :)

Oletuksella että saavat päivän aikana jonkun antennin ylös ja käyttökuntoon. Aikaisemmista kuvista muistelen tilanteen siellä olevan aikalailla puutonta maisemaa, majoitus oli joskus armeijan tiloissa. Tilanne on käsittääkseni olennaisesti siellä muuttunut, kun kysymyksessä ei ole enää puhdas sotilastukikohta. Vaikka kuvasta päätellen sotilastoiminta saarella vie pinta-alasta suuren osan ja Wildlife toiminta keskittyy ulkopuolelle jääneen luonnon vaalimiseen ja sen elinehtojen suojeluun.
2009 DXPedition to Midway Island
http://www.midway2009.com/index.html

Midway Atollin sotaisa historia tulee hyvin esille kirjoituksin, kuvien ja videon kanssa. http://www.midway2009.com/kh4info.html

FT5GA lokista tutussa Club Logissa on muitakin dx-peditio lokeja. http://www.clublog.org/expeditions.php

Kello on 0342 utc ja TX5SPA 160 ja 80 m cw vihjeet tulivat FO5QS toimesta dx-clusterille.

Ainakaan 3523 en vielä kuulle kuin virittäjien signaalia, aurinko vasta nousussa kirkkaan pakkas yön jäljiltä, ei riitä digipokkarissa hienon tilanteen kuvaamiseeen ominaisuudet tai minulla taito.

Pari joutsenta on huilinut järvellä, läheisessä lahdessa aamulla ne bongasin. Keväällä täällä pari joutsenta viihtyi pitkään, mutta eivät kait pesineet järvellä, koska ei kesällä niitä näkynyt.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: