Oma blogiluettelo

maanantai 12. lokakuuta 2009

K4M porukka on saarella, aamu siellä sarastaa 17,49 utc


K4M porukalla on ollut suuria vaikeuksia päästä ilmaan KH6 ja suunnata matka kohti KH4, lentokone jolla sinne on pitänyt mennä, on ollut muutaman kerran jo koelennolla, korjauksen jälkeen. Uutta lentokonetta ei olla saatu tilalle, koska juuri sillä koneella pitää olla lupa lentää KH4, kaikki koneet ei siis voi sinne lentää.

Nyt on tietoa alkanut kulkea, että olisivat jo matkalla ja perillä paikallisen KH4 auringonlaskun jälkeen tänään Maanantaina. Joten taas vuorokaudella siirtyy aloitus, ellei mitään yllättävää taas tapahdu.

DX-clustereiden häirikkö käyttäytymiseen, yhdessä kilpailumaailman epätoivottujen ilmiöiden kanssa. On dx-vihjeiden ja annojen antajien IP-numeroita kaivattu julkisiksi tiedoiksi.

Ei niistä ainakaan haittaa olisi, nyt on tilanne se että voin kirjoittaa lähettäjäksi kenen tahansa kutsun, ystävän tai vihamiehen jos sellainen löytyy, ja siihen tilanteeseen sopivan sisällön. Eikä kukaan sitä voi estää, korkeintaan yrittää selvittää IP-numeroa hyvin rajallisin keinoin ja siihen se jääkin jos ei rikoksen merkkejä täyty. Kun monien teleoperaattorien tapa arpoa yksityishenkilöiden IP jokaisen nettiin tulon seurauksena uusi IP, olisi siitä IP numerosta kuitenkin selvä etu, asiaa selvittäessä. Jos tiedetään IP ja ajankohat jolloin sitä käytetty.

Tuntematta asiaan liittyvää lainsäädäntöä, minusta väärän kutsun käyttö on rinnastettavissa yksilön intimiteetin varastamiseen, tai ainakin kertoo lähettäjän moraalintasosta. Ja sitähän näyttää löytyvän, jopa bandilla häiriköidään väärällä kutsulla.

Linkki

Yritysjohtajat: Laman varjolla saa läpi ikäviäkin muutoksia - HS.fi – Talous
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Yritysjohtajat+Laman+varjolla+saa+l%C3%A4pi+ik%C3%A4vi%C3%A4kin+muutoksia/1135249976374

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: