Oma blogiluettelo

lauantai 10. lokakuuta 2009

Edelleen odottaen, nyt odotetaan lentävän koneen korjausta


Keskityin aamun tunteina TX5SPA kuunteluun taajuudelta 3523, aurinko nousee mutta taajuudelta ei kuulu mitään, vain muutama eteläisen EU aseman kutsuminen.
Heti meikäläisen auringonlaskun jälkeen, muutama minuutti pihinän seasta noussut merkki oli kuultavissa. Virittäjät ja OK/OM asemat testi huutoineen ja heidän taajuudelta pois siirtäjät kuormittivat hyvin tehokasta kuuntelua.

Xyl valitti samaan aikaan, että muuttavat joutsenet torventöräyttelyllä herättivät hänet, minä en tätä häiriötä kuullut. Minulla oli ne Heilin Pro Set Plus kallonkiristäjät korvilla.

Midwaykään ei ilmestynyt edes vihjeisiin kunnolla, yksi XE4RRG vihje ei ole saanut seuraa, täällä ei kuulu ilmoitetulla taajuudella mitään, joten turha vihje taas kerran. Iltapäivällä tuli selväksi että lentokuljetuksissa oli ollut ongelma. Ja uutta aikataulua ei s-postitasolle saatu aikaisiksi, vain muutamia vajaita dx-spotteja oli luettavissa ja arvailtavissa, mikä niiden sanoman sisältö oli.

Kyllä dx-clusterin ”ann/full” komento vaikka olisi rivirajoitus käytössä, olisi nopea jos sitä haluttaisi tai osattaisi vain käyttää. Ja parilla erillisellä rivillä saataisi kyllä tiivistettynä paljon asiaa. Ja olisi helposti uudelleen luettavissa ”sh/ann k4m” komennolla.
Vai onko kysymyksessä erään maksullisen dx-bulletiinin, tapa toimia kyseissä olevan dx-pedition uutisoinnissa.

Nyt nukkumaan... aamu on usein iltaa viisaampi.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: