Oma blogiluettelo

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

CQ WW SSB-osaa ja tulevaa Chesterfiediä TX3A


Hyvin oli ainakin Lauantaina iltapäivällä ja illansuussa 15 m kelit jenkkilään ja Caribialle KP2M tuli jopa leveästi, kun yritin kaksi alempana 4U1IUN kuulla ja workkia, molemmat näytti mahdottomilta. Milloin oli KP2M splatteria ja 4U1UN signaali jäi sinne alle pahasti. Toisaalta eteläinen EU yhdessä paikallisten kutsujien kanssa oli siellä niin voimakkaat ettei täältä näyttänyt kukaan kutsujista pääsevän läpi.

Katsotaan jos tänään olisi paremmat mahdollisuudet Ei tuo 4U1UN signaali mitenkään ylivoimainen ollut verrattuna muihin W3 alueen signaaleihin. Kisa asemaksi jopa vaatimaton, kerroin siitä teki hyvin tavoitellun. Hyvä kun on asema edes saatu ääneen, minäkin ennen kisaa sain sieltä uuden bandin, ja yhden bandimoden cw:llä.

WCY antaa edelleen R-indeksin 30, ja A-indeksi lievästi laskenut, yhdellä numerolla laskenut nyt 11, eilen vielä 12. Jos tuo A-indeksi olisi pysytellyt siellä 4 tai paikkeilla, olisi kelit olleet tuo R-indeksin kanssa. Lähes taivaalliset, verrattuna viime kuukausien pihinöihin. Myös 10 m oli asemia täynnä, ainakin EUta oli tarjolla. On siitä se hyöty että aina CQWW aikana on kaikilla kisa bandeilla asemia. Ja tietysti on isoja asemia äänessä, joten tavallisilla antenneilla ja 100w on mahdollisuus saada yhteyksiä.

TX3A Chesterfield on tulossa marraskuussa 2009 www.tx3a.com/

Edellinen olikin jo yhdeksänvuotta sitten TXØDX Chesterfield Islands DXpedition vuodelta 2000. Mukana oli useita OH-operaattoreita, ja kun keliä oli silloin, saaliskin sen mukainen, minullakin 10–80 m bandit jollakin modella, lukuunottamatta 30 m bandia joka on jäänyt väliin. http://www.n4gn.com/tx0dx/

Tämä logi robotti on vielä toiminnassa, ei muuta kuin sähköpostin otsikkoon omakutsusi ja saat listan muutaman minuutin kuluttua. http://www.n4gn.com/tx0dx/tx0dxlogsearch.html

Linkkejä
Suomalaisyhtiö aikoo mullistaa energiansäästön Kauppalehti.fi
http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/yritysuutiset/?oid=2009/10/27136&ext=rss

Taantuma hämärsi johtamisen - Talouselämä
http://www.talouselama.fi/tyoelama/article339166.ece?s=u&wtm=te-21102009?s=u&wtm=-21102009

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: