Oma blogiluettelo

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Tietäjätkin kovilla


Remote-asema keskustelua seuraamisesta tuli mieleen, viive joka on netinkautta jos sitä vertaa suoraan kuunnellessa 3699, jos se on tuota luokaa ei kisan workkimisesta tule mitään, ehkä on kyseessä ratkaisu joka vain palvelee netin kautta usean aseman mahdollistavaa kuuntelua, ei nopeaa kaksipuolista yhteyden hoitoa etä-asemalle. Icecast Streaming Media Server http://stream.ham.fi:8000/

3699 kuunnellessa tulee esiin ilmiötä jossa tietäjäkin joutuvat koville, väärin valituista sanonnoistaan, joita sitten toiset korjaavat, niin itse tietäjä selvästi hermostuu. Vaikka hän itse tekee jatkuvasti muille samankaltaisia huomautuksia.

SV2ASP/A on ollut 20m bandilla ryttyilemässä ja mahdollisesti cw luvattiin, mistähän moinen innostus on Apolloon on iskenyt. Ei sitä luvattua cw-osioita ollut, vain yhtenä iltana oli tuo rytty tarjonta.

W1T IOTA NA-148 oli la-su äänessä, ei mitenkään tuhti signaali, hyvin workittavissa, jenkkikelien aikana 14205

Luontoa

Todennäköisesti Suopöllöä katselimme keittiön ikkunasta iltapäivällä, siinä se istui tienvieressä olevalta puhelinpylvään nokassa ja arvio mikä on tien sammakko ja myyrätilanne tien ylittäjissä, siinä on muutama metri leveä iskun paikkaa. Wikin kuvauksista parhaiten sopi tämä Suopöllö, tähän yksilöön. Vahinko ettei digipokkarissa riitä ominaisuudet kuvaamiseen, ehkei taitokaan.

Suopöllö – Wikipedia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suop%C3%B6ll%C3%B6

Myös iltaiset keltaisen kuun nousemiset vastarannan puuharjun takaa olisi, kuvattavan arvioista. Vain mustan ruudun keltainen piste kertoo, kameran ominaisuuksista. Kyllä siinä on yö-kuvien mahdollisuus, mutta tulos on ollut vähän kehno. Joten asetukset on seisoneet siinä AUTO asennossa.

Linkkejä

IBM: vesiteknologiassa muhii miljardeja Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/talous/2009/08/08/ibm-vesiteknologiassa-muhii-miljardeja/200917838/133

IEA varoittaa tuhoisasta energiakriisistä Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2009/08/03/iea-varoittaa-tuhoisasta-energiakriisista/200917497/12


Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: