Oma blogiluettelo

tiistai 4. elokuuta 2009

Globaali talous kyykyttää isontalon isäntääkin


OJ0B ja OJ0J on Märketiltä tulossa ääneen, suomalaisten toimesta, 6pv elokuuta alkaen.

Maanantaina illan suussa 5K5T tuli vihje 14260, auringonlaskuun sitä kyttäilin että nousisi luettavaksi. Ja melkein minuutilleen se siitä hävisi, koska kutsujatkin kaikkosi. Jatkoin päivystystä taajuudella kahvikupin kanssa, saapi nähdä miten äijän käy.

Alakerrassa vaimo puhdistaa mustikoita, loppuuko puhdistettavat mustikat vain tuleeko 5K5T takaisin workittavaksi. Mustikoiden puhdistaminen loppui, eikä kuulunut 5K5T, vähän jäi kaivelemaan koska asema tulee takaisin. Luonto hoiti herätyksen ja yhteys syntyi pihinän kera 14242 kello 22.31 utc. sh/muf hk oli jo selvästi kääntynyt 30m ja jopa 40m puolelle ja tippui 20 m kaiken aikaa, vain qsb huipuissa oli luettavissa. Lopullinen kuulumattomuus tuli yhden voileivän aikana. Myöhemmin yöllä/aamulla oli siirtynyt 7023, tiedä oliko siellä helpompi workkia. Aasia näyttää valittavan koska tulee heidän vuoro, enkä yhtään ihmettele jos signaali on tuolla tasolla.

Linkkejä ja mielipiteitä

Joutuu se isontalon isäntäkin nöyrtymään, kun raaka-aineiden viennistä riippuvainen maa, tarvitsee vientituloja. Metsäyhtiöt menikin etelä-amerikkaan, eikä naapuriin. Ei näihin ratkaisuihin Pöyryn raportteja tarvita, pelkkä naapurissa oleminen silmät ja korvat auki pitäminen riittää.
Pidä Putin puusi - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/metsa/article313670.ece?s=r&wtm=-03082009

Ja ettei kaikki menisi uusiksi, pitää järjestää jotain pysyvää. Tulee säästöä ettei aina tarvitse historiankirjoja uusia. Sen totuuskomission aika tulee joskus myöhemmin - vai oliko liian optimistinen näkemys.
Orwell ja Venäjän historiakomissio - Timo Aro
http://timoaro.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/27/orwell-ja-venajan-historiakomissio/

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: