Oma blogiluettelo

maanantai 17. elokuuta 2009

Odottavan aika on pitkää


KH7XS Hawajilta ei voi yrityksen puutteesta moittia, harvase päivä dx-clusterilla on hänen oma vihje jossa kerrotaan taajuus ja ”any prop” kysymys. Tällaisen kysymyksen seurauksena, minäkin heinäkuussa pidin 12 m ja 10 m cw:llä hänen kanssaan yhteyden josta tuo 12 m oli uusi bandipinna ja 10 m cw uusi mode.

Pohjois-Korea helpottaa eteläkorealaisten pääsyä maahan - HS.fi – Ulkomaat
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pohjois-Korea+helpottaa+etel%C3%A4korealaisten+p%C3%A4%C3%A4sy%C3%A4+maahan/1135248552477?ref=rss

Olisko mitään toivoa tästä uutisesta P5 ääneen tulosta, vai pitääkö vielä odottaa muiden yhteiskunnallisten edellytysten muuttumista. Tämä on kuitenkin askel, iso tai pieni oikeaan suuntaan.

Auringonpimennysretkikunta Brasiliassa 1947 Elävä arkisto yle.fi
http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=27&t=575&a=800

Ja täällä kortti OIX-7 asemalta joka tuossa edellisessä oli täällä vasta-asemana tehoja näytti olevan ihan kohtuullisesti, tosin tämän –7 osalta se käytetty teho ilmoitus puuttui, tuolla 10 m bandilla saadaan sopivalla antennilla kyllä ERP aikaan ihan hyvin. Auringonpilkku maximi oli 1949, joten ihan kohtuulliset kelit jo silloin oli 10 m.

Antique QSL Card - Finland - OIX-7
http://hamgallery.com/qsl/country/Finland/oix7.htm

Mielipiteitä

Saunalahdelta niitä senttiä sataa, puheenjohtaja ja tilitoimisto on käynnistänyt suuretsinnän, missä virhe josta johtuu taseiden loppusummien ero joka on 10 senttiä. Kukaan ei puheenjohtajan onneksi kaipaa niitä tuhansia euroja jotka on kirjattu suoraan kuluksi, tukena sratille.

Puolueiden saamista tukirahoista on noussut turhaakin meteliä, vähänkin yhdistys tai yritystoiminnassa mukana olleena vaikka ei edes sisäpiirissä. On helppo päätellä että näin se on tapahtunut ja jopa kuka on mitäkin puoluetta rahoittanut, jos yhtään selvittää yrityksen taustoja. Nämä taas selviää vaikka talousuutisia seuraamalla, ei siinä kaupparekisteriotteita tarvita.

Linkkejä

Yksityisteiden käyttöoikeus hämmentää marjastajia ja sienestäjiä - HS.fi – Kotimaa
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yksityisteiden+k%C3%A4ytt%C3%B6oikeus+h%C3%A4mment%C3%A4%C3%A4+marjastajia+ja+sienest%C3%A4ji%C3%A4/1135248552258?ref=rss

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: