Oma blogiluettelo

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Eteenpäin sanoi kouluttaja alokkaille sauvakävelyllä, kun baarin ohi kuljettiin


St. Barthelemyltä FJ/VE3EY on ilmestynyt ääneen, paljon muuta ei peditiosta tiedetä. Erään tiedon mukaan 5 päivän keikka siellä. Sujuvasti cw pileuppia hoiti 14021,5, käsittääkseni sama mestari on ollut/on jossain jenkkilän M/M asemalla operaattorina, joten homma sujuu – oli ilo pitää qso ja kuunnella taajuutta. Keskiviikko aamuna oli sama asema 7008.0 ja tuli hyvin +10 db OH kelpasi hyvin 100 w. En tiedä millä tämä mestari on saanut hyvän signaalin tuolta, sitä se on verraten moniin muihin sieltä äänessä olleisiin pihisijöihin. Eikä keli-indeksit ole siihen syypäitä, R-edelleen NOLLA, toisin ei A-indeksi ole mitenkään korkealla.

Lähes toista ääripäätä oli samana aamuna taas 3DA0HM rypistely 3505, yhteyksiä siinä syntyi vaikka omalta taajuudelta ottikin harvakseltaan tietysti on bandissakin ja signaalin tasoissa suuri ero.

W1T Thacher Island, NA-148, Elokuun 8 ja 9 päivä äänessä.

CCF- postituslistalla käydään keskustelua uudesta, REMOTE-luokasta. Siinä olisi haastetta jopa #ham.fi porukalle, ellei se HF-allergisuus aiheuta niin pahoja oireita, että pileupin pitoa haittaa.

Ekstriimiä ja yhteisöllistä, Pekan OH1TV näkemys harrasteemme nykytilasta ja tulevaisuudesta. http://www.sral.fi/article.php?id=945

Tuossa Pekka perään kuuluttaa jäsenten aktiivisuuden tuomaa lisäarvoa kaikille, jos oravanpyörä alkaakin pyöriä negatiiviseen suuntaan ja EI löydy niitä vapaaehtoisia, jotka ovat valmiit poikkitieteellisiin huippusuorituksiin – jostakin syystä. Jäsenmäärä laskee ja loputkin vetäytyvät säätämöihin tai workinta koppeihin.
Olen jo vuosia sitten ilmoittanut ettei minua harrasteen hallinnointi kiinnosta, taseita ja toimintakertomuksia saatan katsella tai videoituja kokouksia ja niistä tehdä johtopäätöksiä – oikeita tai vääriä.

Luonnossa tapahtuu

Uusi luontoääni on ilmestynyt ja esiintymistiheys selvästi runsastunut, uuden jätevesiasetuksen ansiosta, tyhjennys auton pumpun ääni. Moottorisahan ja vasaran pauke on hyvin tavallista myös koneellista nurmikon leikkuuta täällä harrastetaan.
Tyyni - ja lämminpäivä on nostanut pintaveden lämpötilan +23, iholla kuivuessaan kuitenkin aiheuttaa mukavan viileän tunteen.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: