Oma blogiluettelo

tiistai 11. elokuuta 2009

eQSL toimii


3B7FQ Agalega Isl pitäisi tulla 12 päivä elokuuta 2009 ääneen.
Tämä jo kertaalleen siirretty, Nauru C21TI on tulossa ääneen 17-23.8.2009
http://www.qrz.com/callsign?callsign=C21TI

Majakka aktiviteetti lähestyy ja on tulevana viikonloppuna, täällä listaa siihen ilmoittautuneista asemista: ILLW Entrants 2009 http://illw.net/2009_list.htm
Listassa on OH-asemiakin, yhteensä 12 eri majakkaa aktivoituu, ei mitenkään huono määrä, tietysti kaikki ei ole tuonne ilmoittautuneita.

Kävin taas kuittailemassa saapuneita eQSL, joukossa oli selvästi enemmän OH-korttia kuin aikaisemmin ja uusia kutsuja tulee aina lisää. Selvästi huomaa että moni uusi asema joka liittyy eQSL-järjestelmään tyhjentää sinne kaikki qsonsa aina 1970 luvulta alkaen. Tässä kierroksessa taisi olla yksi kortti vuodelta 1973 pidettystä yhteydestä.

Iloisin yllätys VK9GMW Melliksen kortit, ainakin 160 m cw ja 80m cw siellä oli. Näillä isoilla peditiolla on lokit netissä, ettei se niin jännää ole kuin ennen, tässä tapauksessa nopeus oli se yllätys, jolla ne oli laitettu eQSL jakoon. Ei voi moittia hitaudesta W1T, iota na-148, yhteys oli 9.8.2009 ja kortti nyt 11.8.2009 printattuna minulla, tuskin suora postituskaan olisi tähän suoritukseen taipunut.

Tiistaina illalla annettiin vihje SV2ASP/A 1845.0 eu-zoo, muutaman hetkenpäästä kävin kuuntelemassa taajuutta, ihan oli hiljaista.

Linkkejä

Tilaaja-tuottaja -periaate – kunnallistaloudessa Wikipedia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tilaaja-tuottaja_-periaate

Puhtaimmillaan tuo periaate on tuossa esitetty. Koska täällä yhdistyneessä Kouvolassa on kuuden kunnan organisaatio laitettu yhteen ja heille luvattu viiden vuoden suojatyöpaikka. On jouduttu perustamaan kunnan sisään tuo malli ja näin saatu kaikkien tasojen johtajatkin jotenkin työllistettyä ainakin nimellisesti, isommille jopa palkankorotuksien kera. Kuitenkin on painetta saada säästöjä koska verotulot ovat notkahtaneet, ne säästöt kohdistetaan siihen lukumäärältään suurimpaan ryhmää – suorittavaan portaaseen.
Kyllä tulee demokratialle hintaa ja me vaan maksamme nuo politiikkojen keskenään sopimat lehmänkaupat. Ja kuntapäättäjistä on reilut 30 % on kuntien -tai kuntainliitojen tai heitä lähellä olevien yhtiöden palveluksessa, joten hallintoa ei voi tehostaa ja keventää.

Tutkijat: Liitoskuntien henkilöstöpolitiikassa ei ole järkeä - HS.fi – Kotimaa
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tutkijat+Kuntaliitosten+henkil%C3%B6st%C3%B6politiikassa+ei+ole+j%C3%A4rke%C3%A4/1135248318927

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: