Oma blogiluettelo

tiistai 17. maaliskuuta 2009

VK9 tarjontaan on syytä varautua

Nyt menossa VK9AA Cocos-Keeling Isl ajaa 100w, linukka poksastanut, tulossa seuraavat. VK9LA Lord Howe Isl 23.3 - 3.4.2009 http://www.odxg.org/vk9la.htm VK9GMW Mellis Reef 22.3 – 6.4.2009 http://vk9gmw.com/

Omat puutteet näyttää kasaantuneet sinne 40 ssb ja 160 m välille, myös yksi 10 m puute löytyy, katsotaan miten niitä pilkkuja syntyy, vai syntyykö olenkaan.
Ja siitäkin että miten se EUn workkiminen maistuu, VK9LA on pari EU operaattoria. Mellikseltä ei vastaavia tietoja ole saatavissa ainakaan heidän sivuiltaa, japanilaiset siinä nurkalla ja jenkit rahoittaa yleensä runsaskätisesti. Onneksi kohtuullisen pitkät operointi ajat on molemmilla porukoilla.

Nyt tiistaiaamuna on maisema kuin postikortissa, ohut lumiharso kaikissa puissa ja rakennelmissa, jos vielä sopiva annos aurinkoa saisi, niin digipokkarikin taipuisi sopivasti kuviin.

Viikon vaihteessa sunnuntaina kului aika mukavasti yläkerran kalustusta uudelleen järjestäessä. LVI –kaveri kävi vihdoinkin komposiitti putket vetämässä, ja asentamassa vesikalusteet.
Periaatteessa päivän homma mutta muutamaan päivään se tuli asentajan toimesta hajoitetuksi. Tietyssä osaa ollut pahvit lattialla jo viikkona odottamassa. Toisaalta hyvä nyt näki miten kotitoimiston ja radioworkinan yhdistäminen toimii ja miten johtoviidakko emännän silmää hivelee. Nopeasti laskien on nyt 21 kpl pistorasioita käytössä , kyllä siinä jo pieni viidakko syntyy ja siitä on vain yksi työvalaisin ja yksi 3-vaihe pistoke maston kääntäjälle. Ja kolme 4-asentoista releboksia odottaa tulevaa kesää ja asennusta. Ja nettikin vielä kuparinkautta kulkee, katsotaan kuinka pitkään, mutta eihän tänne 3g verkkoa ole edes luvassa. Hyvä kun eivät vedä tuota kupariakin pois, sen ylläpito kuulemma kallista.

Loppuivatko rahat? Näin saat lisää! - Markkinointi&Mainonta
http://www.marmai.fi/viikonhitti/article252333.ece

Rekkakuskin työpaikka liikuntaa, pientä se kännyyn puhuminen ajon aikana on tähän sirkukseen verrattuna. Jos tuossa edellä ajava rekka polkee jarrut kiinni, niin tämä jonglööri ei edes penkille ehdi laskeutua, kun jo perävaunu on navigaattorissa. http://www.youtube.com/watch?v=YQSrLbHsyNY


73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: