Oma blogiluettelo

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Linukka taas kotona ja heti tuli pussillinen karkkia




Linukka tuli hoidosta kotiin, tauti joka sitä vaivasi oli mennyt ohi ilman lääkkeitä. Verhotankoja ja myöhemmin verhoja tuonne linukan taakse pöydän ja ikkuna väliin soviteltiin, taisi joku powerista tuleva välikaapelin vähän vaihtaa asentoa, siinä syy. Että otti pannuun etten taputellut liittimiä uudestaan, sulakkeet vain katsoin.

Ei muuta kuin kutsumaan 80 m cw:llä VK9LA ja VK9GMW molemmat tarjolla GMW tuli selvästi paremmin, mutta oli vaikeampi workittava ainakin minulle, LA tuli hiljaa, mutta kuuli hyvin ei siinä montaakaa kutsua tarvittu, tai ehkä olin paremmin kuuntelu taajuudella.
40 m 3elm oli hyvä kuuntelussa, siinä oli 80 m parempi qrm –signaalisuhde ja luin hyvin sillä.
VK9LA 2009 - ONLINE LOG SEARCH: http://www.odxg.org/onlinelog/index.php

Myöhemmin illalla GMW ilmestyi 1823.5 ajoittain kuulin ja taas toisinaan en, mitään kepulikonstia en kuunteluun tällä bandilla keksinyt, joten pitää vain olla graylinen aikana kuuntelulla. Muistaakseni siellä oli vielä 160 m antenni ilman radiaaleja, joten toivoa vielä on.
VK9GMW on saanut qsoja nettiin: http://vk9gmw.com/search.html

En voi olla kehumatta DARC porukkaa nyt vain heidän viikottaista DX ja kilpailu julkaisua
DXNL DX Newsletter a free and weekly service of DARC Committee "DX and HF contesting"
Tämä julkaisu on tullut minulle jo vuosia ja viimeiset muutokset ovat syventäneet sisältöä paljon. Myös sen julkaisun sähköpostijakelu ovat kohdanneet hyvin sen päivän kun se on ollut heidän sivuillaan luettavissa. Joskus siinä oli viivettä useita vuorokausia.
Myös kiinteä yhteistyö German DX Foundation – GDXF kanssa antaa sisällölle ulottuvuutta, koska GDXF on isona järjestönä monessa dx-peditiossa merkittävänä yhteistyökumppanina ja tiedot tulevat suoraan sisäpiiristä. Tälle juuri kehutulle sähköpostilistalle voit liittyä: http://www.darc.de/referate/dx/fedxms.htm

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: