Oma blogiluettelo

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Nasan ja Suomen Pankin käppyrät




VK9GMW porukka joka on Mellikselle menossa, odottelee edelleen sopivia tuulia. Polttoainetta ja muuta tarviketta riittää vielä, mutta kärsivällisyys on kovalla koetuksella.

Kyllä olo on kuin pikkupojalla jolta on viikkorahat jäädytetty, eikä saa karkkiannosta. Linukka on joutunut hoidettavaan tilaan ja päässyt hoitoon, vikana saattaa olla PileUpissakin mainittu Arkalan releraportissa käsitelty niiden elinkaari. Dx-clusteristakin on pitänyt ottaa hälyt pois, ettei muistuta niin pahasti workkimattomista 80 m tai 160 m dxcc-maista. Jotain hyvääkin on vapautuneesta ajasta ollut, yläkerran kaide on paikallaan, ja verhotankoja asennettu. Kohta voi pyytää rakennustarkastajan käynnille ja yrittää hyväksyttää asumistarkoitukseen myös yläkerta. Niin viranomaiset saavat tilastoihin uudet asumusneliöt ja vakuutusyhtiön ei mahdollisen tapahtuman jälkeen kysele, milloin tila olikaan hyväksytty asuinkäyttöön.

Top Band listaus jossa on asemat maanosittain ja se iso jenkkilä vielä pilkottuna, suomalaisiakin hyvin listalla, niin kuin odottaa saattaa. Who on TopBand: 160 m DXCC and WAZ Honor Roll by VK1AA http://www.qsl.net/160/

Jos se pilkkujen odottelu käy pitkäksi ja muuta ajankulua ei löydy, niin hanki tästä K5D Desecheo DVD ja tuet operaation talouttakin. Ja varmasti edesautat tulevan KP1 toteutumista. http://69.89.25.185/~trexsoft/t-rexsoftware.com/k4uee/prebuy.htm

Päivän uutisantia katselin niin tuli vahvasti mieleen että Suomen Pankki on spossanut nuo Nasan auringonpilkku ennusteetkin, aivan samat nousut Liikkanen ennusti lamalle, ehkä ovat niin kalliita ennusteita että niille pitää löytää myös muita julkistamiskohteita.

73, Pertti OH5TQ
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: