Oma blogiluettelo

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Taajuushuutokaupat- uhka vai ei


Ei sitä tehoa aina tarvita T2UF oli tuossa aamulla 20 m cw:llä tuli vähän pihisten mutta jo puolentunnin päästä oli jopa s-mittarissa näyttöä ja 100w riitti hyvin 559/559 qsoon.
Uusi päivitys 27.3.2009 klo 13.30 sa, VK9GMW Mellikselle menossa oleva porukka, tulee ääneen viimeisen ilmoituksen mukaan lauantaina 28.3.2009 klo 06.00 utc ääneen. Vaan eipä näkynyt silloinkaan yhtään vihjettä ja WPX ssb osa pauhaa.VK9LA vihjeitä on tullut ruudun täydeltä.

Kelimajakka DK0WCY infojen selityksiä:
http://web.infinito.it/utenti/f/flaviano.moro/beacon.htm

Taajuushuutokaupat alkavat - Koskahan saamme ostaa määräajaksi nyt käytössämme olevat taajuudet? http://www.marmai.fi/uutiset/article263005.ece?s=u&wtm=marmai-26032009

Erään tutkimuksen mukaan blogin kirjoittajat ovat ahkeria lukemaan toisten kirjoittamia blogeja, minäkin tunnustan niin tekevän. Tällä palstalla mainosalan emeritusguru Usko vastaa vaikeisiin kysymyksiin http://www.marmai.fi/blogit/usko/

Tietyn mallista verhotankoa etsimme ja yllätyksemme samaa löytyi, vain eri tuotemerkillä oli kaupan ja olennaisen isolla hinta erolla reilut 50 % . Taitaa katteet olla näissä ”helistimissä” olla sopivia ainakin kauppiaan kannalta. Kyllä omiin tuotemerkkeihin kauppiaan kannattaa panostaa, ainakin jos pystyy ostamaan määriä ja S-ryhmällä sitä kykyä on. Kärkkäinen Lahdesta myi tuon edullisemmalla hinnalla eikä ollut vielä tarjouksessa, varmasti oli samaa tuotetta koska hyvin osat kävivät ristiin.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: