Oma blogiluettelo

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Nyt se pilkku katosi



Maanantai aamuna R-indeksistä oli kadonnut numero, mutta A-indeksiin se oli taas ilmestynyt. Ei vaan haitannut 160 n cw:llä PS0F tuloa, hyvin oli kuultavissa ja kysyntääkin oli sopivasti NA ja EU suunnasta. Aluksi splitin workkiminen ei sitten mitenkään lähtenyt käyntiin. Operaattori ei ollut mikään cw-wirtuoosi, onneksi siellä taisi operaattori vaihtua tai ainakin tuli sujuvuutta workintaan. DX-clusterin mukaan ovat olleet jo muutaman aamuna siellä tarjolla, joten mitään mahtavaa pileuppia ei enää ollut, signaali oli hyvä.

OH-maraton listan kärjessä käydään kovaa kisaa juuri 160 m bandilla Hannulla OH1XX nyt 160 m dxcc-maita 297 hän kertoo beveragen teosta. ”Eli tein sen kokeilu mielessä, ja suunnan päätti tuleva FW5RE operaatio. Se on 210 metriä pitkä, ja noin 2.3 metriä korkealla vapaassa tilassa savipellolla. Vaivan maksoi 160M QSO, jossa beverage näytteli pääosaa kopittamisessa.”

OH-maraton ja muut bandilistaukset: http://www.ohdxf.fi/ohdxf/content.php?content.10

Jos oikein muistan niin FW5RE oli tapana pyytää annettuun raporttiin kuittaus ja jos sitä ei tullut niin qso pyyhittiin pois lokista, eli ne yhden ooverin sattuma qsot tällä tavalla poistettiin lokista. En kunnolla koskaan kuullut kyseistä asemaa joten en kutsunut, kuulolla olin muutaman kerran.

Kotitoimistossani on ollut jo vuosia BLS-Junior asiakirjan tuhooja, halpa ja kovaääninen. Nyt xyl ilmoitti, että aina sitä käyttäessä Samsung digi tv tuolla alakerrassa menee pimeäksi, tai kuva meni sokeripaloiksi, no eihän kysymys ole kuin muutamasta sekunnista per kerta. Syynä varmasti se että olemme täällä lievealueen katselijoita ja vielä ilman esivahvistinta, asiatuntija ihan ihmetteli miten siellä saat kuvaa olenkaan. C-ryhmän kanavat kyllä välillä pätkii pahasti Harju&Pöntinen jota radion tapaisesti meillä alakerrassa kuunnellaan päivittäin. Nyt Johnssonin esivahvistimen asennuksen jälkeen, ei tätä pätkimistä ole ilmennyt.

Erilaisia asiakkaan kohtaamisia. "Ens kerralla kannattaa uskoa!" Aasiakas.net
http://www.aasiakas.net/index.php/2008/ens-kerralla-kannattaa-uskoa/

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: