Oma blogiluettelo

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Varsinainen mixeri



Tuohon ZS8MI nettilokiin on tullut palautetta yhteyksistä joista kortti tullut mutta ei näy siinä lokissa ja ainakin 1993 alku ja loppuvuoden vuoden yhteyksistä ei sieltä näy merkintöjä. Tuolla ZS8MI kutsulla on sieltä ollut useita operaattoreita äänessä ja nettiin ei kaikki lokit ole päätyneet. Tietysti olisi kiva että niin olisi tapahtunut, osa lokeista vain ajalta jolloin edes henkilökohtaiset pc eivät olleet tavallista kauraa, läppäreistä puhumattakaan. Joten ZS8MI paperilokia on paljon eripuolilla operaattorien hallussa.

Muistaakseni joskus 1970 luvun lopulla IBM pääjohtajan suulla päästeltiin lausumia, ettei henkilökohtaiset tietokoneet tule markkinoille ollenkaan. Perustuen silloin IT-allalla vallinneeseen arkkitehtuuri näkemykseen ja IBM liikeideaan. Sama tilanne kuin nyt, Nokian kännykät ja järjestelmä kamerat. Ei kait 1000 ekun järkkäriin ole ongelma liittää puhelinta, kysymys vain mihin fyysisiin mittoihin ja kuka sitä silloin ostaisi – ammatti kuvaajat ehkä?

Contest Club Finland - Kalakukko 2010 Saapuneet Lokit, katso onko lokisi tullut ja oikeassa luokassa.
http://contestclubfinland.com/CCF/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=2

Viitaten edellisen kirjoituksen linkkeihin, lisäyksenä.
25 MHz standard frequency and time transmitter of MIKES
http://www.mikes.fi/documents/upload/iisakka_diplomityo.pdf

Jussin OH5C välittämä linkki. Islannin pahamaineisen vielä rauhallisen siskon Katla " Kötlu" tulivuoren reaaliaikainen nettikamera.
http://www.ruv.is/katla/

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: