Oma blogiluettelo

torstai 15. huhtikuuta 2010

Osa ulkohommista edelleen on ulkoistamatta



T32SI ei ole vihjeitä näkynyt, ja virallinen lopettamis uutinen löytyy täältä, nyt katsotaan milloin löytyy heidän yhteydet myös netti lokista. Ne muutaman päivän aurorat sotki kyllä pahasti täältä T32VI iota OC-282 workintaa, eikä se alku T32SI iota OC-280 mitään qsojuhlaa ollut, loppua kohden selvästi kelit elpyi.
News :: T32 IOTA Dxpeditio
http://t32line.webnode.com/news-/


ZS8M Marion Isl ääneen tulosta on taas vahvoja toiveita , Pierre ZS1HF on matkalla saarelle ja työskentelee saarella seuraavat 13 kuukautta ja on ilmoittanut pyrkimyksenä olla äänessä sieltä töiden lomassa. Mukana on kalustoa pikkulinukkaa myöten ja ssb ja mahdollisesti rtty on luvassa. Häneltä tulee erillinen ilmoitus milloin työskentely alkaa, kuitenkin mahdollisesti toukokuun alusta. Saarella nyt olevien antennien kunto on täysin epäselvä. Heidän www sivut on näköjään vielä rakentelun kohteena, mutta kannattaa seurata.
http://www.zs8m.com/

3W6C iota AS-185 On taas päässyt jatkamaan operaatioita, vuorokauden tauosta huolimatta
http://www.3w6c.qrv.ch/news-board/

Tuvalulta on ilmestynyt T2A ääneen, Hugh K6HFA on retkillään saarella viikon verran.
Ei vaan 14040 aamulla kulunut mitään, tai kuului sieltä kutsuvat japanilaiset asemat, liekö syynä viimeöinen aurora, joka nostanut DK0WCY laskemaa A-indeksiä.

RATS ry:n magnetometri Padasjoella
http://personal.inet.fi/private/oh2aue/rats.htm

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: