Oma blogiluettelo

torstai 8. huhtikuuta 2010

A-indeksi jo tippunut ja T32 porukka menossa OC-280


A-indeksi ollut jo muutaman päivän 74, nyt torstaina laskenut 23, joten pitäisi taas bandit olla vähän paremmin auki. Pilkkujen arvo on edelleen 41. Jopa 3699 kuuluu kotimaisia asemia.

A-indeksin tappamaan HF DX -keliin on valoa tuonut SV2ASP/A joka on ollut 40 ja 30 m cw:llä ja keskiviikkona illalla oli kelit sopivat 30 m , jopa sitä kuulin hyvin. Talvella vastaavassa tilanteessa, lukeminen oli hankalaa jopa mahdotonta joten kutsuminenkin jäi väliin. Aamulla sain 40 ja illalla 30 m, aika sähläystä se ajoittain oli kuten tyypillistä, mutta onneksi Apollo ei vähästä hermostu. Ne taajuudella kutsujat hermostuttavat toisia kutsujia ja siinä se soppa on taas valmista, muutamaksi minuutiksi.

Piraatiksi väittivät, mutta mielestäni hänen cw tyyli on niin persoonallinen, ettei sitä sähellystä muut osaa edes matkia. Jopa Q-lyhenteiden käyttö, vai oliko niissäkin niitä anto virheitä. http://www.qrz.com/db/SV2ASP

Olipa keskiviikkona tuskien taivalta tuon T32VI kanssa, 10113.8 piti päivystää oikein kunnolla korva rigissä tyyliin, tuolta etelästä sitä workittiin, ja sieltä se keli nousi pihinäksi asti. 30 m dipolilla ja 40 m 3 elm sitä yritin kopittaa ja kutsua, saarella kuultiin selvästi paremmin kuin täällä, ei tuo linukan täällä käyttäminen kuuloa paranna. Taisi siinä muutama OH - asemakin mennä läpi, hienoa ettei ihan viimetippaan jäänyt.

Torstaina aamusta kysely ”sh/dx t32vi” kertoo että eivät ole olleet enää äänessä ja matkalla seuraavalla saarelle joka on retken viimeinen kohde T32SI Starbuck Isl iota OC-280.

YI9PSE – yhteyksiä on saatu siirrettyä netti lokiin
http://www.yi9pse.com/log.html

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/

Ei kommentteja: