Oma blogiluettelo

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Yhteyksiä saa pitää, eikä tarvitse sähköttää



R-indeksi ponnahti 43 ja A-indeksi myös nousi 10, yläbandeilla on jotenkin yllättävän rauhallista.

5W0OU ja 5W0YA ovat olleet poissa bandeilta pari päivää ja syyksi on arvailtu purjehdusta ZK3 Tokelaulle iota OC-048, joka on heidän seuraava kohde. Kuitenkin tänään aamuna 5W0OU oli taas äänessä 12 ja 15 m cw:llä, vihjeiden mukaan, joten Tokelau saa vielä odottaa.

V63MY on ilmestynyt ääneen iota OC-260, illalla oli ollut 40m cw:llä. Aamulla ollut 14037.5, olin tuolla ulkotyöosastolla lumia siirtelemässä, eiliset lumetkin oli vielä siirtelemättä. Viimeisen vihjeen hälytystä olin jo sisällä kuuntelemassa, ruokalautanen edessä. Siihen jakoon en ehtinyt mukaan, seuraava vihje asemasta tuli 18145.0, taas ulkotyöosasto kutsui. Katsotaan ehkä tiemme joskus kohtaavat.

Tulevana viikonloppuna ARRL international DX Contest SSB, joten taas on bandeilla liikennettä jenkilään ja myös sieltä on tarjontaa. Isot Itärannikon multi-multi asemat puskevat läpi vuorokauden tänne luettavasti ainakin 20 m alueella. Kuukausi sitten olleen cw-osan kokemusten perusteella oli sunnuntaina iltapäivällä jo 100 w pääsi hyvin läpi, 15 m esimerkiksi näille superasemille. Pileuppi jo selvästi hiipunut ja pihinässä olevat asematkin kuultiin. Varmaan samoin käy ssb.

K3LR Multi / Multi Homepage
http://www.k3lr.com/
Amateur Radio Station K1TTT
http://www.k1ttt.net/
Welcome to the KC1XX Contest Station
http://www.kc1xx.com/
W3LPL
http://k3lp.com/w3lpl.htm

ARRLWeb: Rules, 2010 ARRL International DX Contes
http://www.arrl.org/contests/rules/2010/intldx.html


Näin talvikisojen jälkiarvioinnin paikassa. Vaimo ilmoitti ettei jääkiekkovalmentajalla vielä ole hätää jos hänellä ei kahden viikon koulutusputken päätteeksi vielä ei oikein mene perille uudet opit. Vaimolla reilun 42 vuoden kouluttajan kokemus ja ei vaan mene vieläkään kaikki putkeen, hänen käsityksensä mukaan.

Linkki

Iivi Anna Masso: Herkkuhaittavero — Uusi Suomi
http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/iiviannamasso/herkkuhaittavero

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: