Oma blogiluettelo

lauantai 27. maaliskuuta 2010

Uutta IOTA saarta pukkaa

Sähköpostia Vietmanista XV2RZ:
Täällä ollaan ja asema on valmiina, tänään laitettiin slooperi katolle kuunteluantenniksi. Ajateltiin ottaa kisaan osaa ja täällä erittäin kovan rutinan keskeltä jossain tilanteessa on hiukan apua. Saa nähdä miten alabandeille kun mennään.160 metrille ei tehty mitään.
T:Reijo

ZL9BI on esiintynyt tyypillisillä piraatibandeilla 30 ja 40 m cw:llä, myös tänään.
Ken Holdom, ZL2HU, writes that ZL9BI working in CW and claiming to be "Op Don, Bounty Island, QSL G4FKS or ZL QSL bureau" is a PIRATE! Nobody knows this call and about a landing permission for Bounty.

A33A on vihjeiden mukaan vielä OC-123, mutta pitäisi siirtyä OC-064, joten pitääpä olla tarkkana milloin sinne siirtyy. Aikataulua en ole missään nähnyt, tosin sen rakentaminen noissa olosuhteissa myös turhauttavaa, koska siellä ollaan täysin säiden armoilla. Kutsu säilyy käsittääkseni edelleen samana A33A.

T32MI porukka suunnittelee jo siirtymässä seuraavalle saarelle joka on Caroline Island kutsu siellä on T32CI, iota OC-281. Mainitsevat vielä yhdestä yöstä jonka ovat nykyisellä saarella, viestin kirjoittamisen tarkka ajankohta ei siitä selviä. Kutsun vaihtaminen eri iota saarille on hyvä jo selvyyden vuoksi.
www.t32line.webnode.com

Linkkiä
Insinöörien kumousyritys - Kolumni - Tietoviikko
http://www.tietoviikko.fi/blogit/kolumni/article356396.ece?s=u&wtm=-26032010

Keski-ikäisiä vaivaa tyytymättömyys Kotimaa YLE Uutiset yle.fi
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/keski-ikaisia_vaivaa_tyytymattomyys_1558510.html

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: