Oma blogiluettelo

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Vettä ilmassa ja ferriittiä koksiin niin hiljaisia bandien pohjat


T32MI ei ole kuulunut joten siirtyminen on eilen alkanut, matkaan kuluu noin 5 vuorokautta seuraava saari on OC-281 Caroline Isl ja kutsu on siellä T32CI
Islands on the Air - Programme Information - Search
http://www.rsgbiota.org/info/search.php?q=oc281

Myös uusi iota NA-231 pyritään aktivoimaan VY0V toimesta.
VY0V – East Pen Is, Nunavut, NA-231 New DX-World
http://dx-world.net/2010/vy0v-east-pen-is-nunavut-na-231-new-2/

Yritystä oli mutta ei onnea, lunta ja pakkasta on vielä sielläkin.
QRZ.COM Callsign VY0V
http://www.qrz.com/db/


Jarin OH3UW muistutuksesta laitoin omiin koksiin ferriittiä niitä naksautettavia ja tuntuu kuin (HF) bandien pohjat olisi laskeneet. Muovipussillista niitä ei ollut mutta kahteen koksiin laitoin 4 kpl / koksi. Luulin että tuo 110 kV linja minulla pitää bandien pohjat korkealla. Katsotaan nyt miten käy kun tämä sumu- ja sade kausi menee ohi ja keli kuivuu. Nyt tuntuu ihan hiljaisilta bandien pohjat. Jotain ylimääräistä on minullakin tullut koksien vaippojen kautta, vaikka olen täällä haja-asutus alueella, ehkä juuri omasta taloudesta.

Olipa aamu paikallisen yksityistien lumet alkoivat eilen sulaa vesisateessa, ja aamulla postin auto oli suurissa vaikeuksissa päästä lenkin loppuun, meillä oli jo pari tuntia tavallisesta myöhässä. Reitin viimeiselle laatikko ryhmälle lumisohjoon se matkanteko lopullisesti hyytyi. Paikallinen linkomies oli jo 15 minuutin päässä tulossa tietä linkoamaan. Uskoin aamun lehtien jakelun siirtyneen seuraavalle päivälle, sitkeä naiskuljettaja vain puski päin sohjoa, pysähtyi vain sopiviin paikkoihin josta pääsi liikkeelle ja jakoi kävellen huonot laatikkopaikat.

Illalla itsekin olin jo uhmannut sohjoista tietä kotiin tulessa. Yhtään en edellisistä jäljistä uskaltanut poiketa, vaikka muutamassa kohdassa teki mieli oikaista kiemurtelevilta edellisen auton jäljiltä. Ei ole kuin kitkat ja etuveto vanhassa painavassa 93-mallisessa saabissa ja näillä on juuri ja juuri pärjätty. Pahin keli täällä yhdeksään vuoteen, oli postinjakajan lausunto.
Olin samaa miltä.

Linkki

Terveysturistit tulevat - voisiko kuntatalous hyötyä? – Suomenkuvalehti.fi
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/terveysturistit-tulevat-voisiko-kuntatalous-hyotya

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: