Oma blogiluettelo

maanantai 1. maaliskuuta 2010

DXCC - tilastoihin vähän eloa



Ainakin yksi uusi dxcc-maa on tulossa ääneen tosin vasta syksyllä, Curacaolle on myönnetty dxcc-maan kriteerit täyttävää sopimusta joka astuu voimaan 10.10.2010. Käytettävästi prefiksistä ei tietoa, käsittääkseni mitään dxcc-maata ei tule siirtymään deleted listalle tämän uuden dxcc-maan johdosta.

Netherlands Antilles map and information page
http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/namerica/caribb/an.htm

Maanantaina 5W0YA tuli vielä 07.00 utc 7008.0 ei mitenkään hyvin joten 100 w ei riittänyt, linukalla kyllä. Ei ollut pileuppia, pitkään sai huutaa että taajuudelta joku kutsui, Aasiaa kuului workkivan. SFI ja R vähän pudonneet, joten se siitä 12 m kuulemisesta Pacifikin osalta tänään. Tai optimistisesti ilmaistuna, Pacifikin keli 12 m saa vielä odottaa täältä pohjolasta.

PV1S oli äänessä iota SA-077 edellispäivänä oli PY1NEZ/P samasta paikasta, ainakin 20 m ssb on ollut tarjolla.

PV1S, PT2OP/p, PY1LVF/p and PY1NEZ/p – Santana Island, Brazil DX-World
http://dx-world.net/2010/pv1s-pt2opp-py1lvfp-and-py1nezp-santana-island-brazil/

Lintu havainnot jääneet vähiin, johtuukohan pitkästä pakkaskaudesta, ei ole ollut edes talvehtivia lintuja liikkeellä. Jos ei Talitinttia oteta lukuun, tikka on naputellut 110 kV puisia pylväitä lämpimikseen. Siinä ainoat aamuisen postihakunmatkalla tehdyt havainnot.

Nyt ilman selvästi lämmetessä ainoastaan Korppien raakkuminen järven toiselta puolelta on kantautunut. Tikkaa ei ole näkynyt tai kuulunut muutamaan päivään.

Linkki

Tietoaineistot - maakuntakivet - Kymenlaakso - rapakivi – GTK
http://www.gtk.fi/aineistot/maakuntakivet/kymenlaakso.htm


Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: